Vores værktøjer

Visionen er klar: Vi vil skabe Danmarks bedste rekrutteringsvirksomhed.

Det kræver unikke metoder og værktøjer at efterleve vores vision og værdier.

På denne side kan du læse mere om vores måde at rekruttere på, og hvorfor det gør os unikke i rekrutteringsbranchen.

Værktøjer til dig, der er på udkig efter næste udfordring

Vejen fra jobsøgende til nyansat er ikke altid let. Det kræver nemlig både tid, ressourcer og refleksion at stille sig stærkest muligt i rekrutteringsprocessen. For at hjælpe dig godt på vej har vi gennem årene udviklet en række værktøjer, som er samlet her på siden. De har til formål at gøre dig afklaret omkring, hvordan dit nye arbejdsliv skal se ud.

På siden kan du også finde inspiration til jobsøgningen i vores store artikelbibliotek eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Hvis du vil have jobs direkte i indbakken, kan du oprette en jobagent, og foretrækker du jobs via SoMe, kan du følge vores LinkedIn.

Kom-godt-videre

Skal du i gang med at søge job, eller står du ved en skillevej, hvor dit nuværende job ikke harmonerer med dine karriereambitioner?

Selvstudiet garanterer dig ikke et job, men vi tør godt love, at du bliver udfordret og får en større selvindsigt i dit karriereliv, hvilket vil være afgørende i din næste jobsøgning. Vores viden og kompetencer har vi samlet i 5 enkle, men ikke desto mindre inspirerende råd, som vi anbefaler dig at følge, hvis du ønsker en succesfuld jobsøgning og jobafklaring.

  • 20/5 listen
  • Arbejdshjulet
  • Det gode CV og ansøgningen
  • Passiv og aktiv jobsøgning
  • Forberedelser til samtalen
Se vores kom-godt-videre forløb her
...eller køb en kom-godt-videre-samtale

Få inspiration til at komme i job

Inspiration til dig, der søger nye udfordringer eller dig, som søger karrieretips.
 
Her finder du indlæg, artikelserier og kommentarer fra vores dygtige headhuntere, bragt både i trykte og online medier.

Se alle

Hold dig opdateret!

På vores LinkedInside og i vores nyhedsbrev kan du holde dig opdateret på de seneste nye ledige stillinger, samt få inspiration til både rekruttering og jobsøgning.

Værktøjer til dig der skal ansætte

Vores værktøjer er udviklet på baggrund af mange års erfaring med rekruttering og headhunting. Erfaringerne har vi kogt ned til praksisnære værktøjer, som vi bruger aktivt i hele rekrutteringsprocessen. Værktøjerne hjælper jer hele vejen fra de indledende refleksioner omkring en nyansættelse til onboardingforløbet efter den underskrevne ansættelseskontrakt.

I rekrutteringsprocessens opstartsfase er det altafgørende, at I har afstemt internt, hvilken profil I helt præcist søger. Det hjælper vores værktøjer jer med. Lige så vigtigt er det, at I undervejs i rekrutteringsprocessen kigger efter de rette ting, som sikrer det rette match, og det kan vores værktøjer ligeledes hjælpe jer med.

Sådan rekrutterer vi

Der er mange faktorer at tage højde for, når det helt rette langsigtede match skal findes. Det kræver blandt andet en grundig forventningsafstemning og åben dialog omkring, hvad begge parter ønsker og forventer af hinanden.

Som et led i den proces har vi udviklet Trekanten og Tragten; vores værktøjer designet til at skabe transparens fra rekrutteringsprocessens start og til den nyansatte træder ind på matriklen på sin første arbejdsdag.

bubble