90/10: Rekruttering til nutiden og fremtiden

En rekruttering er til nutiden og fremtiden – ikke til fortiden. Det er vores klare overbevisning hos HumanTrust, og derfor går vi til jobsamtalen på en helt speciel måde.

Vi arbejder med en fremadrettet dialog, hvor nutid og fremtid får lov til at fylde 90%, mens fortiden kun fylder 10% i samtalen. Deraf navnet ”90/10”.

Din virksomhed udvikler sig hele tiden, og det samme gør de jobs, som du vil besætte. Stillingsopslagene vil derfor heller ikke være statiske. 

Derfor synes vi, at det er langt mere interessant at tale om udviklingsområder, potentiale, fremtidsplaner, ønsker, ambitioner og drive, end det er at tage udgangspunkt i en slavisk gennemgang af den jobsøgendes CV.

Gennemgangen af CV’et har vi taget os af i vores forarbejde, hvor vi er dykket grundigt ned i kandidatens fortid og gennem telefonscreening og indhentning af referencer har fået en god forståelse for kandidatens baggrund.

De kandidater, vi præsenterer, kan derfor alle klare jobbet. Og det giver plads til, at den videre dialog i rekrutteringsprocessen kan fokusere på nutiden og fremtiden. Det vigtige spørgsmål bliver dermed ikke: ”Så hvad har du lavet før?”. Men derimod: ”Så hvordan vil du løfte den her opgave?”

Tilbage til oversigten