En unik og gennemtestet rekrutteringsproces

Vores målsætning er helt konkret. 

Vores kunder skal opleve en klar merværdi i den konkrete situation, for at vi har gjort vores arbejde godt nok.

En unik rekrutteringsproces

Hos HumanTrust løser vi opgaver på både specialist-, leder- og direktørniveau i nationale og internationale virksomhed med et særligt fokus på brancherne nævnt ovenfor. Det gør vi med udgangspunkt i vores værdier – tillid, gennemsigtighed og respekt – som sikrer et unikt og gennemtænkt forløb, hvor rekrutteringsprocessen glider så smidigt som muligt for både virksomheden og kandidaten.

Derfor har vi hos HumanTrust en ansvarlig tovholder gennem hele processen. Vores rekrutteringsproces skal være effektiv for jer, der skal ansætte. Derfor samler vi ofte ansættelsessamtaler på bestemte dage – og vi kan netop derfor præsentere de helt rigtige kandidater på blot 6-8 uger.

De 2-4 udvalgte kandidater er resultatet af vores udskilningsløb, så virksomheden undgår at skulle tage stilling til en lang række ansøgere. Med HumanTrust opnår virksomheden muligheden for at benchmarke relevante kandidater op imod det samlede udbud af kandidater til stillingen. Som et led i processen følger vi op på rekrutteringen med to opfølgningsamtaler for at sikre det gode ansættelsesforhold.

En betroet sparringspartner

Vi udfører ikke alene rekruttering. Vi fungerer også som sparringspartner på andre forespørgsler omkring drift, ledelse samt tilgang til medarbejdere. Da vi ofte rådgiver i forbindelse med sammensætningen eller udformningen af en organisation, så giver det god mening at være helt tæt på beslutningstageren.

Gennem årene har vi specialiseret os i ejerledede virksomheder. Baggrunden for dette er, at der er stor forskel på den måde, som en virksomhed bliver drevet på af en ejerleder til sammenligning med andre former for ejerskabskonstellationer.

Et værdiskabende outplacementforløb

Hos HumanTrust kan vi også tilbyde outplacementforløb for dine opsagte medarbejdere. Med et outplacementforløb får du sagt pænt farvel til dine medarbejdere og giver dem en bedre og hurtigere start ind i et nyt job. Vores outplacementforløb er et struktureret og bredt favnende forløb, som sætter den afskedigede medarbejder stærkere i den efterfølgende jobsøgningsproces.

Et outplacementforløb hos os består af:

  • Afklaring og behovsafdækning
  • Opgaver med sparring
  • Personprofil med tilbagemelding
  • Samtaletræning
  • Løbende dialog indtil den jobsøgende er i nyt job
  • Kontakt en af vores headhuntere for yderligere dialog.

Vi befinder os bedst, og gør den største forskel, når vi kommer helt tæt på ejerlederen – får lov til at forstå ham eller hende og finder frem til de mekanismer, som personen tænder på. Vi ønsker at komme så tæt på den enkelte virksomheds DNA som muligt, og derfor skal vi ind til selve kernen og forstå ejerlederens mindset

- Peter Bang Fasting Bauer, Partner & Founder

Lad os tage en
uforpligtende
snak

Det kan være dyrt at ansætte den forkerte, så lad os hjælpe jer med at finde den rigtige kandidat.

bubble