Kontakt
HumanTrust

+45 70 20 00 68 kontakt@humantrust.dk
CVR: 35044922
Aarhus

Bredskifte Allé 5, stuen tv.
8210 Aarhus V

Horsens

Vejlevej 27, 1. sal
8700 Horsens

Vi rekrutterer
i hele Danmark
...skal vi hjælpe jer med
at finde det helt rette match?
Steen Klindt Ejlertsen

Steen Klindt Ejlertsen

CEO & Partner

Fra sin erfaring fra nationale og internationale virksomheder har vores adm. direktør, Steen, opnået stor ledelses- og forretningsmæssig erfaring. Med en både teoretisk og praktisk erfaring i bagagen har han stærke kompetencer indenfor udvikling af organisationer og i særdeleshed i forhold til personale. Igennem sin erhvervskarriere har Steen opbygget et stærkt og solidt netværk på tværs af brancher – især indenfor salg, produktion og reklame. Steens personlige engagement, kommunikative egenskaber og gode humør gør ham til en naturlig del af teamet her hos HumanTrust A/S.

Læs mere Læs mindre
Peter Bang Fasting Bauer

Peter Bang Fasting Bauer

Founder & Partner

Det er ikke tilfældigt, at vi har udnævnt Peter til kvalitetschef. Kvaliteten af de forløb, vi gennemfører, skal konstant være i fokus for HumanTrust. Med Peter som anfører, er vi sikre på, at missionen bliver fuldført. Peters erhvervserfaring spænder bredt inden for salg, afsætning og ledelsesudvikling, hvor han gennem 15 år har arbejdet målrettet med rekruttering- og headhunteropgaver. Han vil derfor primært stå for de virksomheder, der søger kandidater til tekniske områder, økonomi, fagspecialister, samt salg & afsætning. De andre partnere ser Peter som en yderst struktureret person, der sætter mål – og når dem!

Læs mere Læs mindre
Marlie Hede

Marlie Hede

Partner

Med mange års ledelseserfaring, blandt andet som direktør i tekstilbranchen, og som selvstændig inden for virksomheds- og karriererådgivning, har Marlie opbygget et stort netværk. Kombineret med en bred uddannelsesmæssig baggrund, er Marlie skarp på analyse af virksomheder og deres behov, og da hun samtidigt er en sand menneskekender, som bruger sin intuition er grundlaget for stærke resultater sikret. Marlie brænder for optimering og udvikling af virksomheder og mennesker i deres karriereliv. Med sin ambitiøse tilgang til at skabe værdi og resultater bidrager Marlie med stærke faglige kompetencer og en vindende personlighed til gavn for hele holdet.

Læs mere Læs mindre
Søren Brixen

Søren Brixen

Partner

Søren har erfaringer fra job som kommunaldirektør, adm. direktør i en af landets største NGO´er og senest rådgivningsdirektør i bæredygtighed i en privat virksomhed. Derudover er Søren aktiv i en række private virksomheders bestyrelser. Tilsammen giver det et stort netværk og mange relationer, der kommer både kunder og kandidater til gode. Sørens spidskompetencer findes nok i forhold til politisk ledet organisationer og har på det seneste specialiseret sig i bæredygtighed og den grønne omstilling. Sørens lommefilosofi er, at kombinationen af tillid, vidensdeling og direkte, konkret sparring i øjenhøjde giver de bedste resultater. Søren forlanger ordentlighed og tror på, at brugen af den sunde fornuft og humoren er afgørende redskaber i hverdagen.

Læs mere Læs mindre
Rolf Østergaard

Rolf Østergaard

Recruitment Advisor

Gennem mere end 20 års erfaring med salg har Rolf opbygget et solidt kendskab til og netværk i forskellige brancher. Han har derigennem styrket sin værdifulde evne til at skabe tillid og personlige relationer, så kunderne oplever, at de kan få hjælp til at løse deres problemstillinger. Rolf har et mål – et mål om altid at gøre tingene bedre end dagen før. Det gælder ikke bare personligt, men for hele holdet. Som person er Rolf særligt kendetegnet ved sit engagement, sin professionalisme og ikke mindst sin ansvarlighed.

Læs mere Læs mindre
Christian Bjerg

Christian Bjerg

Recruitment Advisor

Med en tung salgs- og ledelseserfaring i rygsækken er Christian Bjerg klædt godt på til at rekruttere ledere og specialister til hele den kommercielle sektor. Før Christian kom til HumanTrust, sad han i stillinger som eksportdirektør, salgsdirektør og senest selvstændig headhunter, hvor han særligt har stået for rekruttering indenfor den kommercielle og digitale verden til segmenterne mode, tekstil, eksport, salg, indkøb og byg. Christian ser rekruttering som et møde mellem mennesker, hvor kemi og fælles værdier er altafgørende. Netop det tætte samarbejde med både virksomhed og kandidat er dét, som giver Christian energi i sit daglige arbejde, og han går derfor gerne den ekstra mil for at sikre værdifuld sparring undervejs, og at den rette beslutning træffes i sidste ende.

Læs mere Læs mindre
Charlotte Hundebøll Hansen

Charlotte Hundebøll Hansen

Administration Manager

Charlotte er det centrale ankerpunkt på den daglige drift i HumanTrust. Med udvikling for øje bidrager hun med effektive indspark, som optimerer hverdagen, alt imens hun planlægger og koordinerer på tværs af opgaver og kontorer. Derudover har Charlotte ansvaret for HR, administration og økonomi. Hendes mange års erfaring inden for marketing, projektledelse og kommunikation gør hende yderst kompetent på området.  Med sin smilende og imødekommende attitude, er Charlotte den helt rette til at byde enhver gæst hos HumanTrust velkommen. Charlottes blik for detaljen, kombineret med et personligt drive og stort engagement, gør hende til en stærk ressource i HumanTrust. 

Læs mere Læs mindre
Camilla Rørbæk Vestergaard

Camilla Rørbæk Vestergaard

Recruitment Coordinator

Med baggrund som koordinator i forskellige HR-funktioner og erfaring fra en række større danske virksomheders HR-afdelinger fungerer Camilla som den administrative og koordinerende support til Humantrusts headhuntere. Hun sætter en ære i at følge opgaver til dørs og formår at holde overblikket, så ingen detaljer bliver glemt. Uddannelsesmæssigt har hun en kontoruddannelse samt en HD i Organisation fra Aarhus BSS. Personligt prioriterer hun at være på forkant med planlægning, at være opmærksom på optimering af processer samt at være imødekommende - når du er i dialog med hende, kan du derfor med garanti mærke smilet i stemmen.

Læs mere Læs mindre
Eva Dam Jørgensen

Eva Dam Jørgensen

Communication Officer

I rollen som Communication Officer får Eva i dén grad brugt sin kreativitet og sit strategiske mindset. Hun har nemlig ansvaret for, at HumanTrusts interne og eksterne kommunikation spiller. Her trækker hun på sin uddannelsesbaggrund som cand.ling.merc. i Corporate Communication fra Aarhus BSS samt flere års erfaring inden for digital kommunikation, tekstforfatning og sociale medier. Som person er Eva omhyggelig, analytisk og ansvarsfuld, hvilket også ses i hendes tekster. Indholdet er nøje researchet, og kommaerne makker altid ret.

Læs mere Læs mindre
Line Christensen

Line Christensen

Communication Officer

Lines evner til at kommunikere strategisk og vinkle skarpt kommer hende til gode i rollen som Communication Officer, hvor hun er ansvarlig for HumanTrusts interne og eksterne kommunikation. Med en cand.mag. i Medievidenskab og tilvalgsfag på Danmarks Medie og Journalisthøjskole samt flere års erfaring med rekruttering, sociale medier, tekstforfatning og kommunikationsrådgivning er Line den helt rette til at understøtte HumanTrusts rekrutteringsprocesser med kreative, kommunikative indspark. Line er engageret og ansvarsfuld, og du møder hende sjældent uden et stort smil på læberne. 

Læs mere Læs mindre
Christian Jonsbak Uttrup

Christian Jonsbak Uttrup

Founder & bestyrelsesmedlem

Christian var i 2013 med til at stifte HumanTrust sammen med Peter Bang Fasting Bauer. I dag er han tilknyttet virksomheden som tæt sparringspartner i form af sin rolle som bestyrelsesmedlem. Gennem hele sin karriere har Christian arbejdet med afsætning og ledelse i særligt tekstilbranchen og tilfører derfor bestyrelsen stærke kompetencer indenfor salg, marketing, organisationsudvikling og strategi.

Læs mere Læs mindre

Hold dig opdateret!

På vores LinkedInside og i vores nyhedsbrev kan du holde dig opdateret på de seneste nye ledige stillinger, samt få inspiration til både rekruttering og jobsøgning.
bubble