Kontakt
HumanTrust

+45 70 20 00 68 kontakt@humantrust.dk
CVR: 35044922
Aarhus

Bredskifte Allé 5, stuen tv.
8210 Aarhus V

Horsens

Vejlevej 27, 1. sal
8700 Horsens

Vi rekrutterer
i hele Danmark
...skal vi hjælpe jer med
at undgå at ansætte de forkerte?
Christian Jonsbak Uttrup

Christian Jonsbak Uttrup

Headhunter, CEO & Founder

Vores engagerede administrerende direktør samt salgsansvarlige, Christian, har arbejdet med afsætning både i Danmark og internationalt. Hans brede erfaring inden for afsætning og ledelse i alle led af organisationen, stammer fra mange år i tekstilbranchen. De sidste 10 år har han arbejdet målrettet med rekruttering.

Reel, tillidsvækkende og grundig var nogle af ordene, som Christian fik med på vejen af sine partnere.

Læs mere Læs mindre
Peter Bang Fasting Bauer

Peter Bang Fasting Bauer

Headhunter & Founder

Det er ikke tilfældigt, at vi har udnævnt Peter til kvalitetschef. Kvaliteten af de forløb, vi gennemfører, skal konstant være i fokus for HumanTrust. Med Peter som anfører, er vi sikre på, at missionen bliver fuldført.

Peters erhvervserfaring spænder bredt inden for salg, afsætning og ledelsesudvikling, hvor han gennem 12 år har arbejdet målrettet med rekruttering- og headhunteropgaver. Han vil derfor primært stå for de virksomheder, der søger kandidater til tekniske områder, økonomi, fagspecialister, samt salg & afsætning.

De andre partnere ser Peter som en yderst struktureret person, der sætter mål – og når dem!

Læs mere Læs mindre
Marlie Hede

Marlie Hede

Headhunter & Co-owner

Med mange års ledelseserfaring, blandt andet som direktør i tekstilbranchen, og som selvstændig inden for virksomheds- og karriererådgivning, har Marlie opbygget et stort netværk. Kombineret med en bred uddannelsesmæssig baggrund, er Marlie skarp på analyse af virksomheder og deres behov, og da hun samtidigt er en sand menneskekender, som bruger sin intuition er grundlaget for stærke resultater sikret.

Marlie brænder for optimering og udvikling af virksomheder og mennesker i deres karriereliv. Med sin ambitiøse tilgang til at skabe værdi og resultater, bidrager Marlie med stærke faglige kompetencer og en vindende personlighed til gavn for hele holdet.

Læs mere Læs mindre
Steen Klindt Ejlertsen

Steen Klindt Ejlertsen

Headhunter & Co-owner

Fra sin erfaring fra nationale og internationale virksomheder, har Steen opnået stor ledelses- og forretningsmæssig erfaring. Med en både teoretisk og praktisk erfaring i bagagen, har Steen stærke kompetencer indenfor udvikling af organisationer og i særdeleshed i forhold til personale.

Igennem sin erhvervskarriere har Steen opbygget et stærkt og solidt netværk på tværs af brancher – især indenfor salg, produktion og reklame.

Steens personlige engagement, kommunikative egenskaber og gode humør, gør ham til en naturlig del af teamet her hos HumanTrust A/S.

Læs mere Læs mindre
Rolf Østergaard

Rolf Østergaard

Headhunter

Gennem mere end 20 års erfaring med salg har Rolf opbygget et solidt kendskab til og netværk i forskellige brancher. Han har derigennem styrket sin værdifulde evne til at skabe tillid og personlige relationer, så kunderne oplever, at de kan få hjælp til at løse deres problemstillinger.

Rolf har et mål – et mål om altid at gøre tingene bedre end dagen før. Det gælder ikke bare personligt, men for hele holdet.

Som person er Rolf særligt kendetegnet ved sit engagement, sin professionalisme og ikke mindst sin ansvarlighed.

Læs mere Læs mindre
Claus Hein Ruggaard

Claus Hein Ruggaard

Headhunter

Claus Ruggard har mange års erfaring med udvikling af organisationer. Som selvstændig i mange år har han i den grad fået medarbejdere til at arbejde sammen ved at skabe selvindsigt for den enkelte. Denne selvindsigt bruger han i sit arbejde som Headhunter, hvor han ved at lytte får både virksomhed og medarbejdere til at skabe en fælles forståelse.

Claus ved om nogen, hvordan kommunikation kan gøre den afgørende forskel i en rekruttering, og hans stille og lyttende facon gør Claus til en værdsat kollega.

Læs mere Læs mindre
Michael Worsøe Larsen

Michael Worsøe Larsen

Headhunter

Michael Worsøe Larsen fokuserer på rekrutterings- og konsulentopgaver indenfor TECH; fra IT-specialisten og op til den øverste IT-leder.

Gennem sin erfaring som Headhunter i mange år ved Michael, hvad der skal til, når vi taler om rekruttering til TECH-branchen. Han har nemlig solide kompetencer inden for IT-rekruttering af både frontend- og backend-personale samt nøglespillere i digitaliseringsprocesser.

Kompetencerne bruger han til at udfordre og ruste dig til den løbende industrielle og teknologiske udvikling. I sit rekrutteringsarbejde vender han hver en sten, og han er kendt for sit analytiske fodarbejde og sit blik for de tekniske detaljer - så fagligheden er på plads.

Læs mere Læs mindre
Charlotte Hundebøll Hansen

Charlotte Hundebøll Hansen

Administration Manager

Charlotte er det centrale ankerpunkt på den daglige drift i HumanTrust. Med udvikling for øje bidrager hun med effektive indspark, som optimerer hverdagen, alt imens hun planlægger og koordinerer på tværs af opgaver og kontorer. Derudover har Charlotte ansvaret for HR, administration og økonomi. Hendes mange års erfaring inden for marketing, projektledelse og kommunikation gør hende yderst kompetent på området. 

Med sin smilende og imødekommende attitude, er Charlotte den helt rette til at byde enhver gæst hos HumanTrust velkommen. Charlottes blik for detaljen, kombineret med et personligt drive og stort engagement, gør hende til en stærk ressource i HumanTrust. 

Læs mere Læs mindre
Eva Dam Jørgensen

Eva Dam Jørgensen

Communication Officer

I rollen som Communication Officer får Eva i dén grad brugt sin kreativitet og sit strategiske mindset. Hun har nemlig ansvaret for, at HumanTrusts interne og eksterne kommunikation spiller. Her trækker hun på sin uddannelsesbaggrund som cand.ling.merc. i Corporate Communication fra Aarhus BSS samt sin tidligere erfaring inden for digital kommunikation, tekstforfatning og sociale medier.

Som person er Eva omhyggelig, analytisk og ansvarsfuld, hvilket også ses i hendes tekster. Indholdet er nøje researchet, og kommaerne makker altid ret.

Læs mere Læs mindre
Heidi Shamma

Heidi Shamma

Studentermedhjælper

Som studentermedhjælper gør Heidi brug af sin kreativitet og nysgerrighed. Her har hun medansvaret for HumanTrusts interne og eksterne kommunikation. Hendes erfaring kommer fra hendes uddannelsesbaggrund som BA i Language and International Studies samt hendes igangværende kandidat i Development and International Relations. Hun kan igennem sit arbejde derudover trække på tidligere erfaring inden for kommunikation og digitale medier. Endvidere er Heidi en imødekommende og smilende person, som altid kan garantere en god stemning. Hun er yderst detaljeorienteret og gør altid sit bedste for at opnå ønskede resultater.

Læs mere Læs mindre
Kristina Hvas Stokholm

Kristina Hvas Stokholm

Communication Officer (på barsel)

Kristina er konstant på jagt efter den gode historie, som hun kan få sine journalistiske fingre i og omsætte til letforståelige budskaber. Derfor passer hun godt ind i rollen som kommunikationsmedarbejder i HumanTrust A/S med ansvar for markedsføring og online kommunikation. Kristina er uddannet kommunikatør og har flere års erfaring med journalistisk formidling, både på tryk og digitalt.

Kristina har en oprigtig nysgerrighed på de mennesker, hun omgås. Det får hendes tekster til at fremstå levende og oprigtige. Hun er altid garant for en god portion humor og en highfive. Med mange år i sportens verden er hun vant til at arbejde stenhårdt for at opnå de resultater, som bidrager til holdets bedste.

Læs mere Læs mindre

Hold dig opdateret!

På vores LinkedInside og i vores nyhedsbrev kan du holde dig opdateret på de seneste nye ledige stillinger, samt få inspiration til både rekruttering og jobsøgning.
bubble