HumanTrust interesserede sig rent faktisk for mig som menneske

Jesper Vilstrup - Jesper Vilstrup – Kandidat – Juliana Drivhuse

For Jesper Vilstrup er et match på det værdimæssige plan afgørende for et ansættelsesforholds succes. Netop derfor var han særdeles begejstret for rekrutteringsprocessen hos HumanTrust, da han var i spil til stillingen som direktør – i en virksomhed, han ikke anede, hvem var.

Sidste år valgte Jesper Vilstrup at stille sig helt ud på kanten af vippen og kaste sig ud på dybt vand, da han opsagde sin stilling som direktør hos LEGO House – uden at have et nyt job på hånden. Efter 20 år i legetøjsbranchen, skulle der ske noget nyt.

I den første tid som jobsøgende drak Jesper Vilstrup kaffe og havde spændende samtaler med mange forskellige mennesker; inklusiv headhuntere, hvor flere af dem var mest interesserede i hans faglighed og hans arbejdsmæssige baggrund.

Men da han blev kontaktet af HumanTrust angående en stilling som direktør, var det en anden snak:

- Det menneskelige match mellem mig selv og den virksomhed, jeg skal arbejde i, er absolut afgørende, og man mærker tydeligt, at det er den filosofi, HumanTrust rekrutterer ud fra, fastslår Jesper Vilstrup og tilføjer:

Steen Ejlertsen og Peter Bang Fasting Bauer, der stod i spidsen for processen, var genuint interesserede i, hvem jeg er – og både hvad jeg kunne byde ind med som menneske samt om jeg kunne få indfriet mine ønsker til mit fremtidige arbejdsliv i den konkrete stilling.

- Derfor følte jeg mig som kandidat hos HumanTrust virkelig velkommen og ikke mindst set, hørt og mødt på det menneskelig plan.

En anonym, men vedkommende proces

Da der var tale om en udskiftning på allerhøjeste niveau i Juliana Drivhuse, var stillingen anonym, og derfor kendte Jesper Vilstrup i de første 14 dage af processen ikke til virksomheden, men kun til rollen:

Den anonyme proces stiller ekstra store krav til Steen og Peters evne til at udforske og vurdere matchets potentiale på mine og virksomhedens vegne – og man må sige, at de ramte rigtigt, anerkender han.

Efter at have sat sin underskrift på fortrolighedserklæringen fik Jesper Vilstrup mulighed for selv at sætte sig ind i, hvad det var for en virksomhed, han var i spil til – og det satte ild til hans passion og førte i sidste ende til endnu en underskrift; denne gang på en direktørkontrakt hos Juliana Drivhuse:

- Jeg føler mig helt sikker på, at Juliana Drivhuse er det rigtige match for mig, for det er blevet afsøgt grundigt – både på mit eget initiativ og undervejs i processen hos HumanTrust, hvor mine ambitioner, værdier og ønsker til mit arbejdsliv blev sammenlignet med ejer og nuværende direktør, Nikolaj Stærmoses.

Jesper Vilstrup afløser Nikolaj Stærmose i stillingen som direktør hos Juliana Drivhuse d. 1. maj 2023 – og det har han glædet sig til lige siden december, hvor de sammen blev enige om at indgå i et langvarigt samarbejde:

Det har været en dejlig tid, hvor jeg har haft mulighed for at trække stikket, mens jeg har haft noget helt fantastisk at se frem til. Men nu kan jeg heller ikke vente mere!  

Når Nikolaj Stærmose videregiver rollen som direktør til Jesper Vilstrup, fortsætter han selv som bestyrelsesformand for virksomheden. Hans oplevelse fra den anden side af bordet, kan du læse om her.

Tilbage til oversigten