Pressemeddelelse: HumanTrust A/S får ny CEO pr. 01.01.2022

Som et led i et løbende generationsskifte overlader CEO og Founder Christian Jonsbak Uttrup stafetten til Steen Klindt Ejlertsen. Steen har de seneste fire år arbejdet som headhunter ved HumanTrust og er desuden Partner ved rekrutteringsbureauet.

”Tiden er moden til at give ansvaret videre for en virksomhed, som er i topform med et resultat for 2021, som er det bedste, vi nogensinde har lavet,” fortæller CEO, Christian Jonsbak Uttrup, som sammen med Peter Bang Fasting Bauer stiftede rekrutteringsbureaet HumanTrust tilbage i 2013.

”Jeg er helt sikker på, at Steen er den rigtige til at løfte opgaven med at drive HumanTrust fremover. Steen har stor ledelses- og forretningsmæssig erfaring fra tidligere stillinger hos nationale og internationale virksomheder som LEGO og Ole Nonbye, og jeg har de seneste fire år set ham excellere i sit virke som headhunter hos HumanTrust.”

Christian Jonsbak Uttrup forsætter som headhunter i HumanTrust, hvor han fortsat vil hjælpe kunder over hele landet med at finde det helt rette match.

Bestyrelsesformand Peter Bang Fasting Bauer er sikker på, at det er rettidig omhu at foretage denne disposition nu, hvor Christian Jonsbak Uttrup stadig er en del af teamet også fremadrettet.

HumanTrusts nye CEO, Steen Klindt Ejlertsen, udtaler: ”Jeg glæder mig rigtig meget til at tage over efter Christian i rollen som CEO for HumanTrust A/S. Vi er i en spændende udvikling, som jeg i høj grad ser frem til at fortsætte med hele holdet i HumanTrust.”

Ejerkredsen består i dag af Marlie Hede, Steen Klindt Ejlertsen, Peter Bang Fasting Bauer og Christian Jonsbak Uttrup. Fordeling af aktier fremadrettet vil også løbende blive omfordelt.

 

Yderligere oplysninger om generationsskiftet hos HumanTrust A/S - kontakt:
Christian Jonsbak Uttrup, CEO & Founder, +45 23476743
Steen Klindt Ejlertsen, CEO & Partner, HumanTrust, +45 61 45 65 07

Tilbage til oversigten