Pressemeddelelse

De tre partnere Michael Worsøe Larsen, Peter Bang Fasting Bauer og Christian Jonsbak Uttrup kommer alle fra konsulentvirksomheden HR Mæglerne i Århus, men går nu sammen om et nyt firma, der vil hjælpe virksomheder med rekruttering inden for bl.a. ledelse på alle niveauer, salg og afsætning (også internationalt), fagspecialister, IT og teknik.

For de tre partnere er rekruttering meget mere end et håndværk og faglige kompetencer
– det er også holdninger til de mange mennesker, de er i kontakt med hver eneste dag.

Derfor er navnet ’HumanTrust’ udsprunget ud fra ønsket om at skabe en seriøs konsulentvirksomhed, som er baseret på værdier som tillid, respekt og en uhøjtidelig tilgang til virksomheder og kandidater.

Et godt ansættelsesforløb er et spørgsmål om den bedste backup og den mest velgennemtænkte planlægning, så rekrutteringsprocessen glider smidigt for virksomheden og kandidaten. ”Vi vil gå meget i dybden og afdække kompetencer og potentiale hos både virksomheder og kandidater, men vi ønsker samtidig at gøre det hurtigt, for virksomhederne har travlt og kan ofte ikke vente 4-6 måneder på at få en stilling besat,” siger administrerende direktør Michael Worsøe Larsen.

 

Grundigt udvalgte kandidater betyder, at den ansættende virksomhed
kan beholde fokus på daglig drift og forretningsudvikling

 

 

HumanTrusts’ mål er at øge kvalitetsniveauet inden for rekrutteringsforløbene og har sat fokus på dette aspekt ved udnævne Peter Bang Fasting Bauer til kvalitetschef.

”Vores ambitionsniveau er højt”, udtaler Peter Bang Fasting Bauer. ”Vi stiler efter, at hvert enkelt ansættelsesforløb skal være en rigtig god oplevelse for både virksomhed og kandidater, og helt konkret skal virksomhederne klart opleve en merværdi ved at bruge os”.

Hos HumanTrust vil der altid være to konsulenter engageret i ethvert ansættelsesforløb. Den ene er fast tovholder og vil være ansvarlig for ansættelsesforløbet gennem alle faser, samtidig med at den anden konsulent, deltager i alle de kritiske faser i ansættelsesforløbet, så personlighed, faglighed og branche dækkes optimalt af både en generalist og en specialist.

Den nye rekrutteringsvirksomhed HumanTrust er placeret i True ved Århus, lige ved indkørslen til E45, og slår dørene op 2. april 2013.

Tilbage til oversigten