Ny podcast fra HumanTrust: Det handler om rekruttering!

Vi har glædet os til at dele vores splinternye podcast med det sigende navn: Det handler om rekruttering! 

I denne podcastserie dykker vi ned i emner som rekruttering, jobsøgning, organisationsudvikling og ledelse – og der er derfor både noget til dig, som vil have inspiration til din karriere; dig, der skal rekruttere; og dig, der søger nye udfordringer i dit arbejdsliv.

Jobsøgning og fordomme om alder 

I første episode stiller vi skarpt på, hvorvidt det passer, at det er sværere for nyuddannede og seniorer at få job – eller om det er en myte?

Vi kan allerede nu afsløre, at hvis du sidder med en fornemmelse af, at du gang på gang støder på en usynlig mur, så er du (desværre!) ikke alene; rigtigt mange af vores kandidater oplever nemlig, at årstallet på deres dåbsattest har indflydelse på deres chancer på arbejdsmarkedet.

Alder har dog ikke meget at sige i forhold til performance, attitude og værdi, og spørger du os, skal vi derfor have aflivet den rekrutteringsmyte én gang for alle!

Communication Officer, Eva Dam Jørgensen, og Founder & Partner, Peter Bang Fasting Bauer, forsøger på netop dette i episode 1, hvor det både skal handle om nogle af de aldersmyter, der fortsat eksisterer på arbejdsmarkedet – og hvordan du kan være med til at modarbejde dem, som både ansættende og jobsøgende part.

Lyt med på Spotify – og stay tuned; der er nemlig yderligere 10 episoder undervejs!

Tilbage til oversigten