Ny bestyrelsesformand i HumanTrust

Efter mere end 10 år på posten som bestyrelsesformand i HumanTrust, giver Founder & Partner Peter Bang Fasting Bauer stafetten videre til Partner Søren Brixen pr. 1. januar 2024.

- Som bestyrelsesformand i HumanTrust har jeg i løbet af de sidste 10 år haft den store fornøjelse af at præge og følge udviklingen fra en lille startup til en velkonsolideret virksomhed i topform – men nu er tiden moden til, at jeg giver stafetten videre.

Sådan fortæller Founder, Partner og nuværende bestyrelsesformand, Peter Bang Fasting Bauer, om den kommende rokade i HumanTrust, hvor Partner, Søren Brixen, pr. 1. januar 2024 overtager posten som bestyrelsesformand.

-  Min gode kollega, Søren Brixen, er den helt rette til at overtage posten som bestyrelsesformand med sin mangeårige bestyrelses- og ledelseserfaring fra store danske organisationer, og jeg glæder mig til at følge vores fortsatte professionaliseringsrejse med så tung en profil i spidsen for bestyrelsen. Jeg selv fortsætter som bestyrelsesmedlem, Partner og Headhunter og vil derfor stadig være hands-on på såvel det strategiske som det operationelle plan, understreger Peter Bang Fasting Bauer.

Det er med dybfølt respekt og stor glæde, at Søren Brixen overtager posten:

- Vi har i HumanTrust efterhånden nået en størrelse, der kræver en endnu højere grad af professionalisering og ledelsesmæssig struktur, fortæller Søren Brixen og fortsætter:

- Vi oplever, at vores tilgang til rekruttering har succes, og det bliver derfor et spørgsmål om at bygge videre på et i forvejen solidt strategisk og værdimæssigt fundament. Derudover vil megatrends som bæredygtighed, AI og digitalisering helt sikkert komme til at fylde i de kommende år, og det vil jeg glæde mig til at bringe på dagsordenen til bestyrelsesmøderne.

Som en del af bestyrelsesrokaden har Founder og bestyrelsesmedlem, Christian Jonsbak Uttrup, valgt at udtræde af bestyrelsen pr. 1. januar 2024 efter at have brugt det seneste år på at sikre en god offboarding. Alle i HumanTrust vil i den forbindelse gerne sende en stor tak for indsatsen.

 

Kontakt:

Søren Brixen, Bestyrelsesformand og Partner i HumanTrust, +45 2463 1115
Peter Bang Fasting Bauer, Bestyrelsesmedlem, Founder og Partner i HumanTrust, +45 2812 7208

 

Om HumanTrust

HumanTrust er et rekrutteringsbureau med kontorer i Aarhus og Horsens. Med udgangspunkt i tillid, gennemsigtighed og respekt hjælper virksomheden kunder i hele landet inden for en bred vifte af brancher og funktioner. Den ambitiøse vision er at skabe Danmarks bedste rekrutteringsvirksomhed ved konsekvent at finde den rigtige person til den rigtige opgave i den rigtige virksomhed med den rigtige chef på det rigtige tidspunkt.

Tilbage til oversigten