HumanTrust vil styrke tilstedeværelsen i Aarhus med tung erhvervsprofil

Navnenyt: Rolf Bonde Petersen tiltræder den 1. september 2023 stillingen som headhunter i HumanTrust A/S. Han kommer med solid ledelses- og kommerciel erfaring fra både større koncerner, ejerledede virksomheder og startups og vil have særligt fokus på at styrke tilstedeværelsen i Aarhus-området yderligere.

- I HumanTrust ønsker vi at give vores kunder den bedst mulige sparring og rådgivning på tværs af brancher og lokationer – og efter en mangeårig tilstedeværelse i Aarhus ønsker vi nu at styrke positionen i området yderligere ved at udvide vores team, fortæller Steen Klindt Ejlertsen, CEO & Partner i HumanTrust og uddyber.

- Det er fantastisk at lande en så spændende og tung erhvervsprofil som Rolf Bonde Petersen. Han har en spændende karriere bag sig hos velkendte virksomheder som blandt andet Arla, Mars Inc. og Goodlife Foods / Daloon, hvor han har arbejdet med ledelse, salg, marketing og ikke mindst rekruttering. Kombineret med hans oprigtige interesse i mennesker og hans transparente mindset passer han derfor lige ind i HumanTrust.

Rolf Bonde Petersen siger selv om det kommende samarbejde:

- Der er ingen tvivl om, at jeg træder ind i en virksomhed med hjertet på rette sted og store ambitioner, som jeg vil gøre mit for at være med til at indfri. I den forbindelse ser jeg frem til at aktivere mit store netværk og bidrage til HumanTrusts i forvejen spændende kundeportefølje.

- Derudover glæder jeg mig til at dykke ned i HumanTrusts rekrutteringsproces og metoder. Jeg kan 100 % identificere mig med det store fokus på mennesket bag CV’et – og jeg har i forbindelse med min ansættelse mærket på egen krop, at det ikke bare er tomme ord, men noget, der rent faktisk praktiseres. Derfor bliver det ekstraspændende at sidde på den anden side af bordet og fortsætte det gode arbejde.

 

Fakta:

Rolf Bonde Petersens kommer med en spændende karriere bag sig som blandt andet Nordic Marketing Director hos Mars Inc., Global Brand Director hos Arla, Senior Strategic Consultant hos ZUPA, CEO & Co-Founder hos effectlauncher, Head of International Marketing hos Goodlife Foods / Daloon og senest Senior Consultant hos Nigel Wright, hvor han har arbejdet med rekruttering. Privat har Rolf to børn og bor i Aarhus, hvor han nyder at holde sig i form med blandt andet løb, golf og paddel tennis.


Yderligere oplysninger om den nye ansættelse hos HumanTrust A/S - kontakt:
Steen Klindt Ejlertsen, CEO, Partner & Headhunter, HumanTrust, +45 6145 6507

Rolf Bonde Petersen, Headhunter, +45 7199 0571

Tilbage til oversigten