HumanTrust styrker sine kompetencer indenfor bæredygtighed med en udvidelse af ejerkredsen

Pr. 1. januar 2023 indtræder Søren Brixen i ejerkredsen i HumanTrust. Han bliver samtidig en del af bestyrelsen, som dermed styrker sine kompetencer indenfor bæredygtighed.

For HumanTrust er det vigtigt at fremtidssikre virksomheden og udvide sin kompetenceportefølje, og udvidelsen af ejerkredsen er netop et resultat heraf:

- Søren har stærke kompetencer indenfor ledelse, bæredygtighed og politisk ledede organisationer. Vi oplever især en stor efterspørgsel på rekruttering til den grønne omstilling, så det, at de kompetencer tilføres vores ejerkreds og vores bestyrelse, vil både komme vores kunder og kandidater til gode, siger partner og stifter Peter Bang Fasting Bauer.

For Søren Brixen er der eller ingen tvivl om, at han er landet det rette sted:

- Jeg kan til fulde identificere mig med HumanTrusts nuancerede og menneskelige tilgang til rekruttering, og jeg er stolt over at være en del af et dedikeret team, som i min optik er de dygtigste til det, de laver, siger han og tilføjer:

- Muligheden for at blive partner i en så professionel og anerkendt virksomhed kunne jeg ikke afslå. Hos HumanTrust arbejder jeg i dagligdagen med lige netop det, jeg synes er sjovt og givende, og som kommende partner kan jeg bygge det strategiske lag på. Det er en perfekt kombination for mig.

I ejerkredsen er man ligeledes overbeviste om, at Søren Brixen er det helt rette match for HumanTrust – både på den korte og den lange bane:

- Gennem sin ansættelse har Søren for alvor adopteret vores værdisæt, der bygger på tillid, gennemsigtighed og respekt, og det har – udover Sørens faglige kompetencer – vægtet tungt i forhold til at udvide ejerkredsen med ham som medejer, fastslår CEO & Partner, Steen Klindt Ejlertsen.

Søren Brixen har været ansat i HumanTrust siden 1. januar 2022. Han kommer fra en stilling som rådgivningsdirektør i bæredygtighed i KMD A/S og har tidligere været adm. direktør i DGI og kommunaldirektør i henholdsvis Nørre Djurs og Norddjurs Kommune.

For yderligere oplysninger, kontakt:

Steen Klindt Ejlertsen, CEO & Partner, HumanTrust, +45 61 45 65 07

Peter Bang Fasting Bauer, Co-Founder & Partner, +45 28 12 72 08

Søren Brixen, kommende Partner, +45 24 63 11 15

Tilbage til oversigten