HumanTrust styrker sin faglighed indenfor bæredygtighed og politisk ledede organisationer

Navnenyt: Søren Brixen tiltræder den 1. januar 2022 i HumanTrust som Headhunter.

Søren vil både have fokus på private virksomheder og politisk ledede organisationer og vil særligt få ansvaret for rekruttering til den grønne omstilling. Søren kommer fra en stilling som rådgivningsdirektør i bæredygtighed i KMD A/S og har tidligere været adm. direktør i DGI og kommunaldirektør i henholdsvis Nørre Djurs og Norddjurs Kommune.

”I HumanTrust ønsker vi til stadighed at udvide vores faglige teams, så vi kan give vores kunder den bedst mulige sparring og rådgivning. Det gælder selvfølgelig også, når det handler om den grønne omstilling, som vi oplever, fylder mere og mere hos vores kunder. Derudover oplever vi generelt en stor vækst af kunder og opgaver og glæder os derfor over, at vi kan udvide med en kollega, som både fagligt og ledelsesmæssigt har så meget at komme med”, siger Christian Jonsbak Uttrup, CEO & Founder i HumanTrust.

Søren Brixen glæder sig til de nye udfordringer: ”Jeg ser frem til at blive en del af et meget kompetent HumanTrust-team, som jeg selv har oplevet være yderst professionelle og tillidsopbyggende for både kandidater og virksomheder. Jeg har stor respekt for den grundighed, de går til opgaverne med, og glæder mig til at bidrage med min ledelsesmæssige erfaringer i kommende rekrutteringsopgaver”.

Fakta:

Søren Brixen er 54 år og cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har i 2020 gennemført uddannelsesprogrammet ”Business Sustainability Management” på Cambridge University. Søren kommer fra en stilling som rådgivningsdirektør i bæredygtighed i KMD A/S og har tidligere været adm. direktør i DGI og kommunaldirektør i både Nørre Djurs og Norddjurs Kommune. Søren er gift med Helle Brixen, som han har to døtre sammen med og bor i Galten i Skanderborg Kommune.


Yderligere oplysninger om den nye ansættelse hos HumanTrust A/S - kontakt:
Christian Jonsbak Uttrup, CEO & Founder, +45 23476743
Søren Brixen, Headhunter, +45 24631115

Tilbage til oversigten