HumanTrust styrker holdet med yderligere to nye headhuntere

Navnenyt: Pr. 1. december 2023 byder HumanTrust to nye kolleger velkommen i det hurtigt voksende team. Med vidt forskellige baggrunde – men samme dybfølte passion for menneskers motivation, trivsel og udvikling – ser Marlene Borgkvist og Danielle Dahlhus frem til at lave tillidsfuld rekruttering som en del af HumanTrust.

- Selvom HumanTrust er i en vækstperiode med store ambitioner for fremtiden, forbliver vores mindset urokkeligt det samme: Tillidsfuld rekruttering med fokus på mennesket og med udgangspunkt i værdierne tillid, gennemsigtighed og respekt. Vi har det sidste lange stykke tid oplevet en sund vækst og er ivrige efter at tage de næste skridt i retningen mod et endnu stærkere HumanTrust-team, fortæller CEO & Partner, Steen Ejlertsen og fortsætter:

- Der er mange veje ind i rekrutteringsbranchen – det vidner de forskelligartede baggrunde i vores eksisterende team om – og det bliver spændende endnu engang at opleve, hvilken værdi nye profiler kan bibringe vores fantastiske team. Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at byde velkommen til to skarpe kolleger; Marlene Borgkvist og Danielle Dahlhus.

Om de nye udfordringer siger Marlene Borgkvist selv:

- Jeg har altid interesseret mig for mødet med mennesker og virksomheder, og jeg glæder mig derfor til at bruge min solide ledelseserfaring fra den kreative branche i en ny kontekst. Som forretningsudvikler er jeg vant til at være tæt på kunderne, afkode deres respektive behov og igangsætte effektive handlingsplaner. Jeg glæder mig til at gøre det samme som en del af et rekrutteringsbureau, der deler mine værdier om en human, transparant og tillidsfuld tilgang.

Også Danielle Dahlhus ser frem til at bringe sin unikke baggrund i spil hos HumanTrust:

- Jeg har altid vidst, at jeg skulle arbejde med mennesker. I mit virke som selvstændig psykolog og erhvervscoach har jeg haft fokus på at øge trivsel via bedre søvn, mindre angst, højere selvværd etc.; som professionel standupkomiker har jeg fokuseret på at få mennesker til at slappe af og grine; og nu vil jeg som headhunter stille skarpt på at sikre det helt rette menneskelige match som en del af en værdidrevet virksomhed med hjertet på rette sted.

Vi glæder os til at få både Marlene og Danielle ombord – og til at opleve den værditilførsel, de med garanti kan begave både vores kunder og kandidater med.

 

Fakta:

Marlene Borgkvist kommer med cand.mag. i medievidenskab fra Aarhus Universitet samt solid ledelseserfaring fra den kreative branche, hvor hun bl.a. har været Strategy Director hos Little Studio, Executive Director ved Designit, Senior Business Developer ved Creuna, og lektor ved. Erhvervsakademi Aarhus. Privat bor Marlene i Aarhus og har to drenge på 17 og 21 år. I sin fritid nyder hun at læse bøger, svømme og dyrke de mange oplevelser, som det aarhusianske kulturliv har at byde på.

Danielle Dahlhus er uddannet cand.psych. fra Aalborg Universitet og kommer med en baggrund som selvstændig psykolog, erhvervscoach, ekstern lektor og forsker i søvn. Hun er desuden ofte ude at holde foredrag – enten inden for psykologiens verden eller som professionel standupkomiker, hvor Danielle har optrådt på mange af landets store scener. Privat bor Danielle i Aarhus sammen med sin kæreste og hund. I sin fritid bruger hun tid på at træne og videresælge sine heste og har som regel gang i et nyt projekt.

 

Kontakt:

Steen Klindt Ejlertsen, CEO & Partner, HumanTrust, +45 6145 6507
Marlene Borgkvist, Headhunter, HumanTrust, +45 6039 4046
Danielle Dahlhus, Headhunter, HumanTrust, +45 2945 6306

Tilbage til oversigten