HumanTrust gearer op med ansættelsen af endnu en headhunter

Navnenyt: Christian Bjerg tiltræder den 1. marts 2022 stillingen som headhunter i HumanTrust A/S.

Christian kommer fra en stilling som selvstændig headhunter ved Elite Rekruttering, hvor han særligt har haft fokus på rekruttering af ledere og specialister til den kommercielle og digitale verden. Han bliver en del af et rekrutteringsbureau i topform, som i 2021 landede det bedste resultat nogensinde.

”2021 blev et rekordår for os i HumanTrust, og den travle tendens fortsætter ind i 2022. Derfor kommer vi til at udvide holdet med en række ansættelser i den kommende tid for at kunne følge med væksten. Det er fantastisk at få en erfaren og skarp headhunter som Christian Bjerg med ombord. Det er en styrkelse af vores allerede stærke hold, som nu dækker endnu bredere indenfor rekruttering til et bredt spektrum af funktioner og brancher i hele landet,” siger Steen Klindt Ejlertsen, CEO, Partner & Headhunter i HumanTrust.

Christian Bjerg glæder sig til de nye udfordringer og fortæller om det kommende samarbejde: ”Den menneskelige faktor i rekruttering har altid interesseret mig, og derfor matcher jeg med HumanTrust, som praktiserer værdierne tillid, gennemsigtighed og respekt, som jeg i dén grad kan spejle mig i. Jeg elsker det tætte samarbejde i løbet af en rekrutteringsproces, og allerbedst er det, når jeg hører fra virksomheden og kandidat, at det er et drømmematch – der findes ingen federe følelse i verden end dét. Så jeg glæder mig til fortsat at lave det, jeg brænder for, nemlig rekruttering, som en del af et dygtigt team med en ambitiøs vision.”

Fakta:

Christian Bjerg kommer fra en stilling som selvstændig headhunter ved Elite Rekruttering, hvor han særligt har stået for rekruttering indenfor den kommercielle og digitale verden, særligt til segmenterne mode, tekstil, eksport, salg, indkøb og byg. Tidligere har Christian bl.a. siddet i stillinger som eksportdirektør og salgsdirektør. Privat er Christian kærester med Kristina og bor i Silkeborg med sønnen Villads.

Yderligere oplysninger om den nye ansættelse hos HumanTrust A/S - kontakt:
Steen Klindt Ejlertsen, CEO, Partner & Headhunter, HumanTrust, +45 6145 6507

Christian Bjerg, Headhunter, +45 30540203

Tilbage til oversigten