HumanTrust ansætter rekrutteringskoordinator

Den travle tendens fra 2021 fortsætter ind i 2022, og derfor udvider HumanTrust nu sit back office nu med en rekrutteringskoordinator. Vi har glædet os til at byde velkommen til Camilla Rørbæk Vestergaard, som er HumanTrusts fjerde ansættelse i 2022.

Camilla Rørbæk Vestergaard er d. 1. maj 2022 tiltrådt stillingen som Recruitment Coordinator. I den rolle bliver Camillas fornemmeste opgave at lette hverdagen for sine kollegerne ved hjælp af sit store overblik, sin sans for detaljen og sin evne til at spotte optimeringsområderne.

”Jeg glæder mig til at blive en del af et engageret rekrutteringshus og til at blive en del af den rygrad, som HumanTrusts back office udgør. I min rolle vil jeg særligt have fokus på kontinuerligt at fastholde, udvikle og højne kvaliteten i vores processer”, siger Camilla og fortsætter:

"Jeg er blevet taget særdeles godt imod af hele teamet med morgenmad, blomster og et udførligt onboardingprogram! Nu ser jeg frem til at lære HumanTrust endnu bedre at kende over den kommende tid."

Camilla kommer med en baggrund som koordinator i forskellige HR-funktioner og har erfaring fra en række større danske virksomheder. Uddannelsesmæssigt har Camilla en kontoruddannelse samt en HD i Organisation fra Aarhus BSS.

Vi er slet ikke i tvivl om, at rekrutteringsprocesserne kommer til at glide endnu lettere med Camilla ombord.

Velkommen til Camilla!

Tilbage til oversigten