HumanTrust ansætter ny Communication Officer

Med et historisk højt resultat for 2021 er der fart på hos HumanTrust. Kommunikationsafdelingen gearer op med ansættelsen af endnu en Communication Officer, som bliver en del af rekrutteringsbureauets back office. Line Christensen er den tredje ansættelse i første kvartal af 2022.

Line er d. 14. marts 2022 tiltrådt stillingen som Communication Officer i HumanTrust. Evnen til at kommunikere strategisk og vinkle skarpt kommer hende til gode i rollen, hvor hun sammen med nuværende Communication Officer, Eva Dam Jørgensen, skal være ansvarlig for HumanTrusts interne og eksterne kommunikation.

Line kommer fra en stilling som kommunikationskonsulent ved henholdsvis Psykiatrien og Hospitalsenhed Midt i Region Midtjylland og har derfor bred erfaring med rekruttering, sociale medier, tekstforfatning og kommunikationsrådgivning. Uddannelsesmæssigt har Line en cand.mag. i Medievidenskab fra Aarhus Universitet og har desuden taget tilvalgsfag på Danmarks Medie og Journalisthøjskole.

Vi er derfor helt sikre på, at Line er det rette match til at understøtte HumanTrusts rekrutteringsprocesser med sine kreative, kommunikative indspark og imødekommende, engagerede personlighed.

Velkommen til Line!

Tilbage til oversigten