10 år med gennemsigtighed, holdninger og menneskeligt fokus

For 10 år siden – nærmere præcist d. 2. april 2013 – slog HumanTrust dørene op for en rekrutteringsvirksomhed med noget på hjerte. I dag kan vi fejre en milepæl og en vækstrejse, som bygger på det samme fundament som dengang. I den anledning har vi taget en snak med Founder & Partner, Peter Bang Fasting Bauer og CEO & Partner, Steen Ejlertsen om udviklingen.  

- Da vi startede HumanTrust for 10 år siden, tog vi nogle valg omkring, hvordan vi ville drive forretning – og hvordan vi ville rekruttere. Vi anede ikke, hvordan det ville blive modtaget på markedet, men jeg er stolt over, at vi har fundet fodfæste med udgangspunkt i de samme værdier, som vi dengang byggede virksomheden på, siger Peter Bang Fasting Bauer og fortsætter:

- En gennemsigtig rekrutteringsproces med fokus på værdier, kemi og personlighed var fundamentet, og det er stadig helt afgørende for den måde, vi rekrutterer på i HumanTrust i dag.

Udviklingen er først lige begyndt

Der er sket meget, siden HumanTrust fik sin første kunde og løste den første opgave tilbage i 2013, og spørger du Steen Ejlertsen, er det bestemt en rejse, vi kan være stolte af:

- Det, der for 10 år siden startede med tre headhuntere, er i dag et stærkt og diverst team på ti medarbejdere, der har en fælles koblingskraft i lysten til at arbejde både personligt og professionelt med rekruttering, siger han og fortsætter:

- Og vi er uden tvivl blevet mere professionelle igennem årene. Vi har styrket vores rekrutteringskompetencer, vores netværk, vores back office, vores kommunikationsmotor og vores måde at tage imod de kunder og kandidater, der kommer i huset – og så har vi taget et stort spring mod at løse langt flere tunge lederroller på C-level.

Selvom der ifølge Steen Ejlertsen er gode grunde til at klappe os selv på skuldrene efter 10 års vækstrejse, så er udviklingen langt fra slut:

- Akkurat som med en god årgangsvin, så bliver vi blot bedre med alderen, og vi er slet ikke færdige med at udvikle os. Tværtimod er vi kun lige begyndt.

Rekruttering med holdninger

HumanTrust blev etableret med målet om at gå imod strømmen og rekruttere på en anderledes måde:

- Vi satte os for at skabe en rekrutteringsproces, hvor fokusset på det menneskelige perspektiv fik en langt større plads – uden det blev på bekostning af fagligheden. Og så ønskede vi at lave rekruttering med holdninger – og ikke mindst dele ud af de holdninger.

Igennem årene er det blevet til flere end 900 rekrutteringer, 300 artikler, utallige foredrag og en samlet følgerskare på over 50.000 følgere på LinkedIn.

- Jeg håber, at vores holdninger har sat nogle spor i branchen – og at det menneskelige perspektiv er noget, virksomheder tager med sig i deres egen rekruttering, siger Peter Bang Fasting Bauer og fastslår:  

- Vi har i hvert fald ikke planer om at stoppe med at dele ud af vores viden og forsøge at sætte vores præg på branchen.

Tak for tilliden

- Som direktør og medejer føler jeg mig privilegeret over den tillid, vores kunder og kandidater viser os, når de lukker os ind i deres organisation og i deres karrieredrømme. Og jeg er stolt af den kvalitet, respekt og ordentlighed, der gennemsyrer alt, hvad vi gør – og som afspejles i vores tilfredshedsmålinger fra både kunder og kandidater, siger Steen Ejlertsen og afslutter:

- Fra hele holdet i HumanTrust skal der lyde en stor tak for tilliden til vores kunder og kandidater igennem de første 10 år. Vi glæder os til at finde endnu flere stærke matches, så vi er klar på 10 år mere. Mindst!

Tilbage til oversigten