Ny direktør (og rekrutteringspartner) ved roret hos populær maritim attraktion

Tommy Bøgehøj og Allan Aagaard

Da Fregatten Jyllands bestyrelse tidligere på året skulle finde ud af hvem, der fremover skulle stå ved roret hos den populære attraktion, var det med tårnhøje forventninger – både til den kommende direktør og HumanTrust som rekrutteringspartner. Ifølge ansættelsesudvalget blev forventningerne dog til fulde indfriet, både hvad angår selve rekrutteringsprocessen og det endelig udkom.

- Gennem årene har jeg arbejdet sammen med en del rekrutteringsvirksomheder, som var langt større end HumanTrust. Netop derfor er det så imponerende, at jeg i forbindelse med rekrutteringen af Fregatten Jyllands nye direktør stiftede bekendtskab med en række metoder og værktøjer, som er blandt de allerbedste, jeg har prøvet, fastslår næstformand hos Fregatten Jylland og adm. direktør i Aarhus Teater, Allan Aagaard, og fortsætter:

- Jeg oplevede en personlig, nærværende og intim proces, hvor Søren Brixen og Steen Ejlertsen fik mig til at føle mig som intet mindre end HumanTrusts vigtigste kunde qua den tætte løbende kontakt og store fleksibilitet.

Samme erfaringer gjorde bestyrelsesformand hos Fregatten Jylland og byrådsmedlem i Syddjurs Kommune, Tommy Bøgehøj, som beskriver processen som bekymrings- og gnidningsfri:

- I begyndelsen var jeg lidt nervøs over ikke at få medbestemmelse i udvælgelsen af de kandidater, vi skulle møde, men den bekymring blev hurtigt gjort til skamme! Søren og Steen gjorde det nemt at overlade kontrollen, fordi de tog sig tiden til løbende at kommunikere og informere, så vi hele tiden vidste hvor i processen, vi var, fortæller han og fortsætter:

Tilliden var godt givet ud, for i sidste ende blev jeg utroligt positivt overrasket over det endelige kandidatfelt. Vi var i høj grad på bølgelængde, for hver og en kunne have løftet opgaven, og vi er endt med en direktør, som jeg ved kommer til at styre skibet med sikker hånd.

Professionalisme og personlig kemi

Netop tillid og kemi understreger Allan Aagaard som de vigtigste ingredienser i et succesfuldt partnerskab – og han oplevede begge dele i samarbejdet med HumanTrust:

- Det betyder noget for mig, at jeg kan lide dem, jeg arbejder sammen med. Man sidder trods alt mange timer sammen i sådan et mødelokale. Heldigvis var der kemi fra start i mødet med både Søren og Steen, fortæller han og bliver bakket op af Tommy Bøgehøj:

- Samtidig med, at Søren og Steen leverede en topprofessionel proces med en klar plan, et dybdegående forarbejde og en dedikeret indsats undervejs, så var der også plads til løs snak og sjove indspark – eksempelvis var der en lakridspibe til første møde med kandidaterne, som et nik til vores maritime tema. For mig viser det meget godt, hvordan processen fint balancerede det professionelle og det personlige.

Tilbage til oversigten