På begge sider af bordet: Fra kandidat til kunde

Thomas Vonsild - Maintenance Manager hos ecoMotion Denmark A/S

Da Thomas Vonsild skulle finde en ny projektingeniør til Daka ecoMotion var han ikke i tvivl om, at HumanTrust skulle varetage opgaven. For ham er det nemlig vigtigt, at det menneskelige perspektiv tænkes ind i rekrutteringsprocessen – og det har han som tidligere kandidat selv oplevet, at HumanTrust formår.

- Jeg har tidligere været igennem nogle rekrutteringsprocesser, hvor der virkelig blev gået til stålet. Jeg har gennemgået en masse tests, og jeg har af og til følt mig forhørt og reduceret til et CV, siger Thomas Vonsild og tilføjer:

- Men da HumanTrust og Peter Bang Fasting Bauer stod i spidsen for processen, fik jeg i stedet fornemmelsen af, at min kommende arbejdsgiver blev præsenteret for mig som menneske. Og netop den oplevelse vil jeg gerne give de kandidater, der søger job hos os.

Matchet skal gå begge veje

På den anden side af bordet – som kunde i HumanTrust – havde Thomas Vonsild den samme gode oplevelse med Peter Bang Fasting Bauer ved roret:

- Selvom HumanTrust som rekrutteringsbureau skal præsentere os som virksomhed, fornemmer man tydeligt, at det er vigtigt for dem, at matchet er gensidigt. Peter gik langt for at sikre et ligeværdigt møde – og det gør det langt nemmere at afsøge, om man har kemi og deler værdier og ambitioner, siger Thomas Vonsild og uddyber:

- Det gør mig glad, at den medarbejder, vi har ansat, har følt sig i trygge hænder undervejs i processen, og det siger en del om HumanTrusts filosofi og tilgang til rekruttering.

Netop fokusset på, at begge parter føler sig trygge i rekrutteringsprocessen, er årsagen til, at Thomas Vonsild gang på gang vælger HumanTrust, når der skal rekrutteres:

- HumanTrust har overbevist mig om, at en rekrutteringsproces hos et rekrutteringsbureau godt kan gennemføres på en ordentlig måde, hvor man som kandidat får lyst til at søge jobbet, siger han og slutter:

- Jeg synes ofte den ansættende part glemmer, at der sidder et menneske på den anden side af bordet. Et menneske, som rummer meget mere end sin faglighed og resultatet af en IQ-test. Derfor håber jeg, at andre bureauer får øjnene op for, hvor vigtigt det menneskelige perspektiv og det ligeværdige møde er.

Tilbage til oversigten