Rekrutteringsprocessen er ikke slut, når ansættelseskontrakten er underskrevet

Michael Rix - CEO hos Jansson El A/S

Hos HumanTrust kerer vi os om de opgaver, vi løser, og de mennesker, vi møder. Derfor følger vi vores rekrutteringsprocesser til dørs med opfølgningssamtaler – og netop den grundighed og det store fokus på mennesket er hovedårsagerne til, at Michael Rix vælger HumanTrust som rekrutteringspartner igen og igen.

Spørger du CEO hos Jansson El, Michael Rix, adskiller rekrutteringsprocessen hos HumanTrust sig fra de fleste andre – på den gode måde. Han fremhæver især fokusset på mennesket bag kompetencerne:

- Hos HumanTrust ved man først, hvilke kandidater man skal møde femten minutter før det egentlige møde. Den tilgang gør, at man ikke har en forudindtaget holdning, som kan forurene samtalen – og at man får mulighed for at møde mennesket bag CV’et, siger Michael Rix og uddyber:

- For en kontrolfreak som mig, kan det være en smule udfordrende i starten, men man finder hurtigt ud af, at man trygt kan have tillid til, at HumanTrust udelukkende præsenterer kandidater, der kan varetage rollen – og som ikke mindst matcher vores værdier og passer ind i vores kultur.

The icing on the top

Hos HumanTrust tager vi aktivt del i onboardingprocessen med to opfølgningssamtaler, hvor vi tjekker ind hos både kandidat og virksomhed. For at komme et spadestik dybere lavede vores CEO & Partner, Steen Ejlertsen en tredje opfølgning hos Jansson EL et år efter ansættelsen af to nye medarbejdere:

- Efter et år er alle blevet klogere, og derfor kan den tredje opfølgningssamtale bringe nye perspektiver i spil, siger vores CEO & Partner, Steen Ejlertsen, som altid glæder sig til opfølgningen hos både kunde og kandidat:

- Vi kerer os om de virksomheder, vi samarbejder med og de mennesker, vi møder, og derfor er det altid givende at komme ud og følge op – også hvis det ikke går helt efter planen. Så har vi nemlig mulighed for at hjælpe med at rette op, så virksomhed og kandidat kan udvikle sig sammen.

Den tredje opfølgningssamtale var for Michael Rix glasuren på et grundigt og professionelt forløb:

- Til den tredje opfølgningssamtale behøver det ikke længere at handle om, hvordan man er blevet taget imod, og hvordan man er landet i jobbet. I stedet kunne vi fokusere på de to medarbejderes rolle, ansvar og udvikling, fastslår han og uddyber:

- Det at have en tredjepart med – som ikke er her hver dag, og som samtidig ved hvilke aftaler, der blev lavet i ansættelsesprocessen – kan bringe flere refleksioner i spil, udfordre mig som leder og bidrage til, at vi får kalibreret ordentligt.

Michael Rix har selv været i proces som kandidat hos HumanTrust, og også fra den anden side af bordet var oplevelsen med HumanTrust god:

- At få lov til at opleve processen fra begge sider har givet mig et stort indblik i, hvordan HumanTrust arbejder – og derfor har jeg med glæde sat min underskrift på, at samarbejdet mellem HumanTrust og Jansson EL skal fortsætte.

Tilbage til oversigten