Nærhed og indsigt gør forskellen

Michael Jarl Christensen - CEO hos Neets A/S

Det er afgørende for CEO, Michael Jarl Christensen, at HumanTrust laver rekruttering med holdninger. Nærhed og indsigt har skabt et troværdigt samarbejde

- Den ærlige og løbende dialog betyder alt. Vi føler, at vi er med i processen, og ikke blot er opdragsgiver og løsningsmodtager. Det at være med og kunne mærke, hvad der sker, betyder vildt meget for os. Den konstante opfølgning sørger for, at vi er med i processen og ved, hvad der foregår og ikke ender på et sidespor, siger Michael Jarl Christensen.

Han er CEO hos Neets A/S, og han hæfter sig ved, hvor gode HumanTrusts Headhuntere, Steen Ejlertsen og Rolf Østergaard, har været til at sparre og udfordre undervejs i rekrutteringsprocessen. Blandt andet har den administrerende direktør oplevet at blive sagt imod, hvis han og kollegaerne har taget fejl eller sagt noget, som har haft et forkert fokus under rekrutteringsprocessen.

At HumanTrust står ved, hvad opgaven går ud på og tør minde os om det, er enormt vigtigt. Det skaber grundlag for et troværdigt og tillidsfuldt samarbejde, og vi ved, at hvis der er nogle lys, der blinker, så får vi det at vide, siger Michael Jarl Christensen.

Hos Neets A/S er de ikke kun optaget af få rekrutteret sine medarbejdere hurtigt. Det handler i højere grad om at rekruttere de rigtige. Derfor værdsætter han dialogen forud for rekrutteringens opstart, hvor alt vedrørende stillingen og organisationen diskuteres. At HumanTrust kan det, skyldes, ifølge ham, en særlig evne.

- HumanTrusts interesse for og evne til at følge med i vores virksomhed er afgørende for, at vi kan have den snak. HumanTrust ved, hvor Neets er henne, og derfor kan de se opgaven, de skal løse, i et større perspektiv. Den nærhed er nok den vigtigste årsag til, at vi bliver ved med at bruge HumanTrust, fortæller Michael Jarl Christensen.

Tilbage til oversigten