Stor knowhow og brancheindsigt

Michael Dixi Nielsen - Logistics Manager hos H. Daugaard A/S

Når det kommer til rekruttering af profiler til store poster, kan det helt bestemt betale sig at bruge HumanTrust og rekrutteringsvirksomhedens knowhow. Det siger Logistics Manager Michael Dixi Nielsen.

- Tidligere har vi selv rekrutteret – også til vores store poster. Det har været en krævende proces, og vi kan nu se, at det er en del, som vi har kunnet betale os fra. Særligt med HumanTrusts knowhow, siger Michael Dixi Nielsen.

Han er Logistics Manager hos transport- og logistikvirksomheden H. Daugaard A/S, og han har benyttet HumanTrust i forbindelse med rekrutteringen af en terminalchef. Et værdifuldt valg ifølge ham selv.

- Deres tilgang har været meget professionel, og jeg har igennem hele rekrutteringsprocessen oplevet et stort engagement. Personligt havde jeg mange input til, hvilke kompetencer den nye medarbejder skulle have, og i den fase var HumanTrust rigtig dygtige til at omsætte de tanker og tilføje deres egne input, så vi præcist fik defineret den ønskede profil, siger Michael Dixi Nielsen.

Han fortæller, at han undervejs blev præsenteret for aldeles kompetente og kvalificerede kandidater, hvilket gjorde det svært at træffe det endelige valg.

- Der er ingen garanti for, at man får den rigtige kandidat i første forsøg, men sandsynligheden er langt større for at få den rette kvalificerede medarbejder i første omgang, hvis man vælger HumanTrust fremfor selv at rekruttere, siger Michael Dixi Nielsen og uddyber:

- Jeg vil helt klart anbefale andre at bruge HumanTrust. Rekrutteringsvirksomheden skiller sig ud på knowhow, brancheindsigt og den personlige tilgang, som headhunteren har til opgaven og kunden. 

Tilbage til oversigten