Rekruttering handler om meget mere end bare at besætte en stilling for HumanTrust

Martin Haugstrup Lambertsen - Purchase- & Sustainability Manager hos NIKODAN Process Equipment

Martin Haugstrup Lambertsen har været igennem rekrutteringsforløb både i Europa, Asien, og USA. Det mest professionelle og gennemarbejdede forløb skulle han dog retur til Danmark for at opleve.

Hos HumanTrust handler det ikke bare om at besætte en stilling og lukke opgaven – det handler om mennesker og det gensidige match.

Sådan siger Martin Haugstrup Lambertsen om forløbet hos HumanTrust.

Efter at have arbejdet i udlandet i 8 år var det for ham tid til at vende tilbage til Danmark, og da han stort set ingen erfaring har fra det danske arbejdsmarked, frygtede han, at hans CV ville fælde ham i sin søgen efter sit næste drømmejob:

- Jeg ville formentligt være blevet valgt fra af mange virksomheder, fordi mit CV er lidt skævt, og fordi al min erfaring som færdiguddannet kommet fra Kina og Thailand, siger Martin Haugstrup Lambertsen og fortsætter:

- Men HumanTrust så, at jeg med mine kompetencer, mit værdisæt og ikke mindst min motivation kunne være interessant for NIKODAN Process Equipment.

Hos HumanTrust præsenteres kunderne først for kandidaternes CV femten minutter før det første møde, og det var for Martin Haugstrup Lambertsen en forudsætning for et fordomsfrit møde mellem ham selv og sin potentielt kommende arbejdsgiver:

-  Den tilgang gjorde det muligt at fokusere på kemien mellem virksomhed og mig i første omgang, uden at det møde blev mudret til af forudindtagethed. Og så kunne vi herefter tune ind på, hvordan mine faglige kompetencer kunne skabe værdi hos dem.

Er jobbet det rigtige for mig?

Hos os i HumanTrust handler det i lige så høj grad om at finde den rette virksomhed til en kandidat, som det gør at finde den rette kandidat til en virksomhed.

Hvis et ansættelsesforhold skal give værdi og holde i længden, skal der nemlig være et gensidigt match – både hvad angår faglighed men også i forhold til værdier, mindset, kultur og helt lavpraktiske forhold som arbejdstid, beliggenhed osv.

Derfor beder vi med vores 20/5-liste vores kandidater om at forholde sig til, hvilke 20 ting, der giver dem energi og hvilke 5 ting, der dræner dem for energi i deres arbejdsliv.

Netop det værktøj og den tilgang til rekruttering gav Martin Haugstrup Lambertsen værdi:

Undervejs i processen blev jeg udfordret på, hvad jeg ledte efter. 20/5-listen gjorde mig klogere på mig selv, mine forventninger, mine ønsker og mine behov – og det gav mig samtidig en fornemmelse af, at HumanTrust kerede sig om, hvorvidt jeg ville blive glad i det her job, siger han og fortsætter:

- Det er uden tvivl det mest grundige og mest professionelle rekrutteringsforløb, jeg har oplevet, og jeg vil endda vove at påstå, at jeg også ville rose HumanTrust, hvis jeg ikke fik jobbet, griner Martin Haugstrup Lambertsen og afslutter:

- Den refleksion, I tvinger kandidaterne til at lave, er unik, og den gør i min optik HumanTrust til en ekstraordinær rekrutteringspartner.

Tilbage til oversigten