Et menneske kan ikke reduceres til et regneark

Lars Juhl Todbjerg - Kandidat

En nærværende og personlig behandling med fokus på det hele menneske. Sådan beskriver Lars Juhl Todbjerg det rekrutteringsforløb, han har været del af hos HumanTrust.

- Jeg har nogle gange syntes, at der er for lidt fokus på mennesket i rekrutteringsprocesser. Man glemmer, at der sidder et menneske på den anden side af bordet. Et menneske, som ofrer noget ved at sidde der, og som rummer meget mere, end hvad du ser. Alt kan ikke klares i et regneark. Du kan f.eks. ikke putte et menneske ind i et regneark, siger Lars Juhl Todbjerg.

Lars Juhl Todbjerg har været i proces hos HumanTrust som kandidat til to forskellige stillinger gennem årene. Han mener derfor, at han efterhånden kender HumanTrusts metoder og tilgang til rekruttering rigtigt godt.

- Det, som kendetegner HumanTrust, er, at der bliver givet plads til kandidaten. Et rekrutteringsbureau skal selvfølgelig repræsentere en virksomhed, da det er virksomheden, der i første omgang kommer med et behov. Men jeg synes HumanTrust formår at gøre begge dele.

Som kandidat værdsatte jeg den hurtige feedback, det store nærvær og den ærlige, personlige behandling, som jeg oplevede i begge processer, som jeg var del af. Jeg vidste præcis, hvor jeg stod, og jeg havde en fornemmelse af, at virksomhederne blev præsenteret for mig, præcis som jeg er. Altså som et helt menneske.

Under Lars Juhl Todbjergs første proces mødte han vores Founders og Headhuntere, Peter Bang Fasting Bauer og Christian Jonsbak Uttrup, mens anden proces blev håndteret af vores Co-Owners og Headhuntere, Marlie Hede og Michael Worsøe Larsen. Begge forløb startede med indledende kontakt fra HumanTrust.

- Det er jo nogle behagelige mennesker. Hele bundet. Og det ved jeg, for jeg har jo været i kontakt med halvdelen af firmaet, siger Lars Juhl Todbjerg grinende.

Tilbage til oversigten