Deres branchekendskab er guld værd

Klaus Rønslev - Direktør hos BASE Erhverv as

Direktør hos BASE Erhverv as, Klaus Rønslev, glæder sig over HumanTrusts branchekendskab, der har ført til succesfulde rekrutteringer.

- På Sjælland jagtede vi en regionsdirektør, da vi ikke har det samme netværk i den region, som vi har i Jylland. Derfor kontaktede jeg Peter Bauer og Rolf Østergaard, som, jeg ved, kender byggebranchen, siger Klaus Rønslev, der er direktør hos BASE Erhverv as.

Klaus forklarer, at virksomheden selv rekrutterer sine medarbejdere i Jylland, men ikke er i stand til det på Sjælland. Derfor priser han sig lykkelig over samarbejdet med den branchekendte rekrutteringsvirksomhed.

Rekrutteringerne med Peter og Rolf har været guld værd, og de har i høj grad levet op til mine forventninger. Vi har fået rekrutteret et par rigtig gode gutter, og jeg har oplevet en stor tryghed og sikkerhed gennem hele rekrutteringsprocessen.

Direktøren hæfter sig endvidere ved rekrutteringsprocessens værktøjer, der er medvirkende til at få begge sider af bordet til at mærke efter, om samarbejdet er det rigtige.

- HumanTrust varetager virkelig begge parters interesser. I processen fylder kemi og personlighed en stor del, hvilket jeg bifalder, da det er grundlaget for det rette match mellem virksomhed og kandidat, siger Klaus Rønslev og uddyber.  

- Peter og Rolfs tilstedeværelse på begge sider af bordet har givet vores kandidater en positiv og respektfuld oplevelse, og jeg er overbevist om, at man som firma fremstår rigtig seriøs og professionel over for jobsøgende, når man rekrutterer på den her måde.

Tilbage til oversigten