Headhunteren tog afsæt i min person og motivation

Jens Jakob Kjær Hansen - Kandidat i proces hos HumanTrust

Fra første kontakt oplevede kandidat, Jens Jakob Kjær Hansen, en grad af tillid, grundighed og gennemsigtighed, som han ikke tidligere har oplevet i noget andet rekrutteringsforløb.

Undervejs i sit arbejdsliv har Jens Jakob Kjær Hansen erfaret, at der er stor forskel på kvaliteten af de enkelte rekrutteringsprocesser – både i rollen som ansøger og som den rekrutterende part i et ansættelsesforløb. Rekrutteringsforløbet hos HumanTrust gjorde derfor stort indtryk på ham, da han oplevede et forløb med meget høje standarder:

Fra start oplevede jeg en grad af professionalisme, grundighed og imødekommenhed, som jeg ikke tidligere har oplevet. Det gjorde mig tryg, og jeg vidste hele tiden, hvad next step var, siger Jens Jakob Kjær Hansen, der var i proces til en stilling som PR & SoMe Manager.

Grundigheden og imødekommenheden kom undervejs til udtryk ved, at headhunteren analyserede, vurderede og for alvor gik i dybden med hans ansøgningspapirer. I kombination med en personprofil blev der hurtigt etableret en fortrolighed og et godt billede af, hvordan Jens Jakob Kjær Hansen kunne matche jobbet:

- Indimellem kan det virke som om, at man i ansættelsesprocesser blot følger et interviewark, og at en meget vigtig proces bliver forceret på grund af tidspres. Det skete slet ikke her, da headhunteren tog afsæt i min person og motivation for at søge stillingen. Jeg følte derfor, at vi lærte hinanden rigtig godt at kende, havde en meget ærlig og grundig dialog, og at jeg hele tiden var i gode hænder.

Jens Jakob Kjær Hansen endte med at gå igennem hele rekrutteringsforløbet, men selv hvis han var blevet sorteret fra undervejs, havde det ikke ændret på hans oplevelse af HumanTrusts rekrutteringsproces.

- Da jeg forlod den anden jobsamtale, kan jeg huske, at jeg tænkte: Selv hvis jeg ikke får jobbet, kan jeg se tilbage på en fair og god rekrutteringsproces, hvor jeg er blevet behandlet rigtig godt og tilmed er blevet skarpere på min egen karriere, siger Jens Jakob Kjær Hansen og uddyber:

På baggrund af hele rekrutteringsforløbet kan jeg kun give HumanTrust mine bedste anbefalinger.

Nysgerrig efter at vide, hvad andre af vores kandidater siger om vores rekrutteringsproces?
Klik da her og læs et udpluk af vores øvrige kandidatudtalelser.

Tilbage til oversigten