Deres grundighed er helt unik

Jan Lindberg Jørgensen - Supply Chain Director hos System Frugt A/S

For System Frugt A/S og Supply Chain Director, Jan Lindberg Jørgensen, er det afgørende, at en rekrutteringsproces foregår ordentligt. Derfor er HumanTrust den rigtige samarbejdspartner.

- Jeg kan rigtig godt lide den måde, som HumanTrust arbejder på. Det er professionelt, det er grundigt og det er ordentligt, siger Jan Lindberg Jørgensen.

Han er Supply Chain Director hos System Frugt A/S og forklarer, at det betyder meget for ham, at rekrutteringsprocessen foregår ordentligt – både før, under og efter.

- En af de ting, som skiller HumanTrust ud fra konkurrenterne, er den tid og de ressourcer, som headhunterne bruger på at definere den profil, som de skal rekruttere. De formår hurtigt at få en forståelse for virksomheden og behovene for den enkelte rekruttering, siger Jan Lindberg Jørgensen.

I den forbindelse hæfter han sig ved, at headhunterne tager ud for at møde afdelingens medarbejdere og øvrige centrale kollegaer til den kommende kollega, ligesom de er gode til at lytte og oversætte kravspecifikationer til personlige egenskaber og kompetencer.

- HumanTrust er altid grundigt forberedt og gode til at forstå det, som jeg vil have, at en ny medarbejder skal kunne bidrage med. De er dog bestemt ikke bange for at udfordre og stiller kritiske spørgsmål undervejs, siger Jan Lindberg Jørgensen.

System Frugt A/S og HumanTrust havde for flere år siden et tæt rekrutteringssamarbejde, hvilket nu er genoptaget. Inden for det seneste år har HumanTrust rekrutteret en Purchasing Manager og en Business Unit Manager til System Frugt A/S. Årsagen til, at System Frugt A/S endnu en gang har indledt et samarbejde med HumanTrust, skyldes primært to særlige grunde.

- Rekrutteringstilgangen og de værktøjer, som HumanTrust arbejder med, kan jeg rigtig godt lide, og jeg vil bestemt anbefale andre at bruge HumanTrust som rekrutteringspartner.

Tilbage til oversigten