Et professionelt og udviklende forløb på C-level

Henning von Gerstenberg Rosted - Kandidat hos HumanTrust

Henning von Gerstenberg Rosted er bosat i Tyskland, men har arbejdet i alle verdenshjørner – lige fra Europa til USA og Asien. Blandt de mange rekrutteringsoplevelser står særligt én ud, som han beskriver som ’absolut best in class’.

– Når man har hele verden som sin arbejdsplads, får man prøvet lidt af hvert – inklusiv forskellige rekrutteringsprocesser og rekrutteringsbureauer. Min erfaring er, at størrelse og kvalitet ikke nødvendigvis hænger sammen.

Sådan fortæller Henning von Gerstenberg Rosted, som i første omgang stiftede bekendtskab med HumanTrust i 2021 i forbindelse med rekrutteringen af et par C-level stillinger som både CEO og kædedirektør.

– Jeg kendte ikke til HumanTrust før, men de seneste 18 måneder har jeg været igennem to rekrutteringsforløb og har efterfølgende haft løbende kontakt med både Marlie Hede og Steen Ejlertsen. Det sætter mig i en position, hvor jeg kan drage nogle paralleller, og jeg må bare sige, at i begge tilfælde var det en utroligt positiv og konsekvent oplevelse, fastslår han og fortsætter:

HumanTrusts mindset og DNA skinner igennem på tværs af både Headhunter og opgave. Niveauet, kvaliteten og interaktionen er absolut best in class hele vejen rundt.

Henning von Gerstenberg Rosted foretrækker at slå sine folder i livsstilsbranchen på et vist ledelsesniveau, hvor hans faglige tyngde virkelig kan komme i spil. Selvom han allerede kender sine passionsområder og kompetencer, roser han alligevel den karrieresparring, han oplevede som en del af processen hos HumanTrust.

– Man bliver mødt af en person, der virker oprigtigt imødekommende og interesseret i, hvor man står i sin karriere, og hvor man gerne vil flytte sig hen. Der er stor tillid og troværdighed hele vejen igennem, for ord og handling hænger sammen. Når man siger, at man ønsker, at kandidaten skal få et godt og givtigt forløb, så stemmer det fuldstændig overens med de valg, der er truffet i processen. Det gør forløbet utroligt behageligt og udviklende, fortæller han og fortsætter:

Nogle gange ender det ikke ud i et job, og det er helt ok, for matchet skal være gensidigt. Når processen har været god, så går man derfra med så meget andet værdifuldt. Jeg er uden tvivl blevet skarpere på, hvad jeg skal og ikke skal – og så er jeg glad for det indblik, jeg fik i nogle utroligt spændende virksomheder.

Den positive oplevelse har fået Henning von Gerstenberg Rosted til at reflektere over, hvor stor betydning en rekrutteringspartner har for den ansættende virksomheds renommé.

– Jeg har fået et enormt positivt indtryk af både HumanTrust og de virksomheder, I repræsenterede i processen. Som kandidat kommer man til at vurdere virksomheden og rekrutteringspartneren som én enhed, så hvis rekrutteringsbureaet ikke overholder aftaler, glemmer at give afslag, eller kører en ustruktureret proces, så vil det reflektere over på virksomheden. Her var der heldigvis ikke noget at sætte en finger på.

Henning von Gerstenberg Rosted har stadig kontakt til HumanTrust i dag og leder efter næste karriereudfordring – hvor i verden er endnu uvist.

– Jeg vil til enhver tid have tillid til, at HumanTrust varetager mine interesser som kandidat, og det ville være en fornøjelse at søge job igennem jer igen – uanset udfaldet.

Tilbage til oversigten