Rekrutteringer af høj kvalitet

Heidi Lund Qvist - Direktør hos Jansson Gruppen A/S

Til specialist- og nøgleroller anvender Jansson Gruppen A/S ekstern rekruttering. Koncernen har valgt HumanTrust A/S på grund af deres netværk i branchen og sætter stor pris på deres opfølgning.

- Jeg kan 100 procent stå inde for måden, HumanTrust rekrutterer på. Vi har fået gode resultater ved at lægge rekrutteringsarbejdet i deres hænder, og det gør, at vi gerne investerer i det output, som rekrutteringerne giver, siger direktør hos Jansson Gruppen A/S, Heidi Lund Qvist.

Hun hæfter sig særligt ved den oprigtige interesse og det store engagement, som HumanTrust A/S har i virksomheden.

- De kender vores virksomheds DNA, hvilket betyder, at hvis vi hurtigt har brug for at rekruttere, ved jeg, at jeg ikke skal igennem en masse og forklare mig, fordi de forstår vores virksomhed og værdisæt.

Gennem flere år har Jansson Gruppen A/S nu samarbejdet med HumanTrust A/S, og en af grundene til det skyldes den rekrutteringsproces, som HumanTrust A/S tilbyder. Her skiller især en ting sig ud.

- Mit indtryk er, at der aldrig blot er tale om en enkeltstående opgave, når man samarbejder med HumanTrust A/S. De ser rekrutteringen i et større perspektiv, og deres opfølgningsdel fuldender hele værdikæden. De følger rekrutteringen til dørs og lukker ikke opgaven ned før, at de er sikre på, at ansættelsen er en succes. Hvis de mærker den mindste tvivl efter den 2. opfølgningssamtale, planlægger de en 3. opfølgningssamtale med det samme, siger Heidi Lund Qvist og uddyber.

- Det er meget værd, og det giver mig følelsen af en oprigtig interesse for, at tingene lykkes.

Tilbage til oversigten