Selv en headhunter kan headhuntes

Christian Bjerg - Eks-headhunter hos HumanTrust

Da headhunter i HumanTrust, Christian Bjerg, hørte om jobbet som kommerciel chef for GMB Motorsport, tændte det noget indeni ham. Derfor endte han med at træffe den – ifølge ham selv – umådeligt svære beslutning om at sige farvel til et job og en arbejdsplads, som han var utroligt glad for.

- Lad mig lægge ud med at understrege: Jeg elsker mit arbejde som headhunter hos HumanTrust! Jeg tror fuldt og fast på, at jeg knækkede koden for, hvad der virkelig giver mig en gnist i øjnene, da jeg for tre år siden begyndte at lave rekruttering. Få arbejdsmæssige følelser kan sammenlignes med den, jeg får, når både kunde og kandidat oplever det helt rigtige match. Derfor var jeg også sikker på, at min fremtid de næste mange år var låst fast. Men selv det sikreste pengeskab kan brydes op, og sådan gik det for mig, da jeg faldt over en karrieremulighed, jeg ikke kunne lade passere forbi.

Sådan fortæller vores gode kollega – og snart eks-kollega – Christian Bjerg, om den svære beslutning han stod overfor, da hans absolutte drømmejob fra barnsben af dukkede op på skærmen foran ham.

- Min passion for motorsport har jeg haft lige så længe, jeg kan huske, og at kunne have min hobby som et arbejde er mildest talt en drøm, der går i opfyldelse. Som barn kom jeg meget på Jyllands-ringen i Silkeborg sammen med min familie, og da jeg samtidig har erfaring med både nationale og internationale sponsoraftaler, føles jobbet som kommerciel chef hos GMB Motorsport meant to be, fortæller Christian Bjerg og fortsætter:

- GMB Motorsport – såvel som det øvrige GMB – er samtidig en god kunde hos HumanTrust, og jeg har derfor allerede et godt kendskab til samt en stor respekt for det mindset og den energi, som gennemsyrer hele organisationen – lige fra mekanikere og kørere til kunder og sponsorer. GMB Motorsport har en vision om at blive Danmarks bedste motorsport team – ikke blot i Danmark, men også i det store udland og både på og udenfor asfalten – og den rejse glæder jeg mig helt vildt til at blive en del af.

Et både spændende og sørgmodigt skifte

Desværre afføder et spændende jobskifte naturligvis samtidig et sørgmodigt farvel til det nuværende, og om dette fortæller Christian Bjerg:

- Jeg har haft en intet mindre end fantastisk tid i HumanTrust og vil tænke tilbage på det som en periode, der både var lærerig, udfordrende, inspirerende, spændende og ikke mindst megasjov! Der er en helt særlig kampgejst og et virkelig godt sammenhold blandt teamet, hvor man bakker op om hinandens succeser og deler en det-fixer-vi-attitude, understreger han og fortsætter:

- Jeg vil derfor gerne sige en stor tak til mine kære kolleger; tak for både sparring og grin hen over skrivebordene de sidste par år og tak for den åbenhed, ordentlighed og respekt, I har vist omkring mit exit, som har gjort et svært skifte lidt lettere. En stor tak skal også lyde til alle de kunder, der har ladet mig komme hele vejen ind i virksomhedens maskinrum – samt til alle de kandidater, jeg har opbygget en fortrolighed med.

- Nu skal speederen trædes helt i bund, og jeg ser frem til at betræde nye veje fra d. 2. oktober.

Fra alle i HumanTrust skal der lyde en stor TAK retur til Christian Bjerg for at være en fagligt kompetent sparringspartner, entusiastisk holdspiller og vellidt kollega gennem de sidste par år.

Vi opfordrer altid vores kandidater til at være tro mod deres motivation og ambitioner lige så vel, som vi rådgiver vores kunder til at sige farvel på en ordentlig måde, når et godt ansættelsesforhold lakker mod enden. Derfor vil vi afslutningsvist gerne tage vores egen medicin og ønske tillykke og pøj pøj med alt det nye. Vi glæder os til, at vores veje krydses igen – måske på tilskuerpladserne på racerbanen!

Tilbage til oversigten