HumanTrust er en ener

Alan Nissen - Afdelingschef hos Orbicon Informatik A/S

Alan Nissen, der er afdelingschef hos Orbicon Informatik A/S, er yderst tilfreds med rekrutteringen af sin Key Account Manager.

- Der findes mange dygtige rekrutteringsvirksomheder, men når det kommer til rekruttering af fagspecialister og nøglepersoner, vil jeg helt sikkert bruge og anbefale andre at bruge HumanTrust. Hos rekrutteringsvirksomheden er de særligt gode til at italesætte motivation, kemi og kompetencer, siger afdelingschef hos Orbicon Informatik A/S, Alan Nissen og uddyber.

- Jeg er virkelig tilfreds med det, som HumanTrust og ikke mindst, Steen Ejlertsen og Christian Uttrup, har præsenteret mig for. De har brugt meget tid på at forstå os og den opgave, som vi har stillet dem. Deres grundige forarbejde betød, at de kunne tydeliggøre vores behov og præsentere os for kandidater, som besidder de kompetencer, som vi har ønsket fra start. De har været med fra start til slut.

Om rekrutteringsopgavens vanskelighed og om samarbejdet samt den løbende kommunikation med headhunterne, fortæller Alan Nissen.

Vi manglede en person til en nøglestilling i forhold til at ruste afdelingen til fremtiden. Vi befinder os i en nichebranche og vidste, at det ikke ville være muligt at blive præsenteret for ti cv’er med det samme. Så HumanTrust har arbejdet under svære betingelser, men de har i sandhed løst opgaven.

- Forløbet har været meget professionelt, og jeg har oplevet to headhuntere, som ikke blot har haft mod til at skubbe til vores tanker og behov. De har også haft kompetencerne til at gøre det. Desuden har de overholdt alle vores aftaler, hvilket har gjort rekrutteringsprocessen glidende og meget effektiv for mig, da jeg ingen spildtid har haft.

Tilbage til oversigten