Ledige stillinger

Find ledige stillinger hos HumanTrust her. Du kan også finde alle stillingsopslag på en lang række jobportaler på nettet.
Stilling Kategori Virksomhed
Projektchef til store byggeprojekter – Ambitiøs virksomhed – Midtjylland
Motiveres du af stort ansvar? Brænder du for projektledelse – og vil du gerne have indflydelse på din egen hverdag?
Salgs- & Indretningskonsulent - Løsningssalg - Østjylland
Motiveres du af at præsentere det sidste nye inden for indretning af virksomheder og offentlige rum og får du et kick af efterfølgende at lukke ordren?
Sales Executive Sjælland/Fyn - Fashion - Garcia Jeans
Sales Executive Sjælland/Fyn – Fashion – Garcia Jeans
Sales Executive Jylland - Fashion - Garcia Jeans
Sales Executive Jylland - Fashion - Garcia Jeans
Indkøber og trendspotter til livsstilsprodukter – Baxx Promotion A/S, Kolding
Er du en firstmover med stor indsigt i livsstilsprodukter, og som spotter fede tendenser? Er du en skarp forhandler, som er tæt på kunderne og udvikler sortimentet efter deres behov? Så er du måske vores nye trendsætter!
Brand Manager – Female Fashion – Østjylland
Brænder du for produktudvikling, og spotter du proaktivt de nyeste tendenser? Har du lyst til at stå i spidsen for videreudviklingen af et stærkt og moderigtigt brand på den internationale scene? Motiveres du af at skabe værdi for kunderne? – Så er her en
Account Manager til salg af fiber- og internetløsninger - erhverv
Er du den vedholdende Account Manager, som ikke giver op? Er du serviceminded, og har du en vindende og personlig udstråling? Går du målrettet efter at levere resultater og samtidig giver den gode kundeoplevelse
Produktionschef til fremtrædende metalvirksomhed i Østjylland
Har du øje for processer og optimering? Er du en synlig og kommunikativ leder, som motiverer dine medarbejdere til at præstere som et samlet hold? Har du det forkromede overblik, og påtager du dig det nødvendige ansvar?
Driftsassistent til fremtrædende metalvirksomhed i Østjylland
Er du en skarp planlægger med sans for koordinering? Motiveres du af at skabe struktur og overblik? Interesserer du dig for teknik, og har du flair for IT?
Ambitiøs Key Account Manager, der brænder for det komplekse salg i en international virksomhed med stort vækstpotentiale
Motiveres du af at skabe din egen succes? Sætter du barren højt, og går du hele vejen – selvom du møder store udfordringer?
COO med fokus på supply chain – Bodylab Nutrition – Nordjylland
Er du en strategisk leder, som evner at dirigere tropperne i hele værdikæden? Har du en innovativ tilgang til optimering - og har du det drive, der skal til for at blive frontløber for Bodylab’s markedsledende position på markedet?
CCO – Chief Commercial Officer – Bodylab Nutrition – Nordjylland
Drømmer du om at blive kommerciel frontfigur for Bodylab – den markedsledende producent af sportsprodukter og kosttilskud?
Konstruktionsingeniør til virksomhed med puls og rockmusik om fredagen
Motiveres du af at være chef for eget skrivebord? Har du lyst til at blive en del af et ungdommeligt miljø med et særdeles stærkt fællesskab, og hvor man holder ”heavy” fredag på kontoret med rockmusik?
Godkendt revisor med ambitioner på arbejdet og tid til familien – Fyn
Brænder du for revisionshåndværket, og motiveres du af at tage selvstændigt ansvar for dine opgaver fra start til slut?
Statsautoriseret Revisor med partnerambition – Vejle/Horsens/Juelsminde
Brænder du for revisionshåndværket? Motiveres du af at sætte din egen dagsorden? Ser du værdien i at blive en betydelig spiller på et mindre hold?

Følg os på LinkedIn

Følg HumanTrust på LinkedIn, hvor vi deler vores ledige jobs, tips og tricks til både den jobsøgende og lederen, samt artikler med relevant indhold.

Tilmeld dig vores emnebank

Hold dig opdateret og få overblikket gennem vores emnebank


Tilmeld emnebank

HumanTrust A/S
Bredskifte Allé 5, stuen tv.
8210 Aarhus V
CVR: 35044922

+45 70 20 00 68
HumanTrust A/S
Bredskifte Allé 5, stuen tv.
8210 Aarhus V