Ledige stillinger

Find ledige stillinger hos HumanTrust her. Du kan også finde alle stillingsopslag på en lang række jobportaler på nettet.
Stilling Kategori Virksomhed
Servicechef - Jansson El - Vejle
Er du en stærk leder, som brænder for teknik? Motiveres du af hands-on ledelse, hvor du viser vejen for dine medarbejdere? Vil du være en del af et uformelt miljø, hvor der løftes i flok? Så har vi en spændende mulighed, hvor der er plads til både karrier
Økonomimedarbejder / Bogholder - Midtjylland
Erfaren økonomimedarbejder/bogholder til mindre handelsvirksomhed med internationale aktiviteter
Citychef til CityHorsens
Vil du være frontfigur for profileringen af Horsens som en attraktiv handelsby? Motiveres du af at have stor indflydelse på detailhandlen i en by med stor vækst? Har du evnen til at udvikle og eksekvere på projekter og events?
CCO / Brand Director - Fashion - minimum A/S
Vil du sætte dit præg på en virksomhed i bevægelse? Motiveres du af stort ansvar i en branche hvor tingene går stærkt?
Afdelingsleder til et velkørende autoværksted og dækcenter - Hobro
Vil du være en del af noget større i en organisation i vækst? Har du lyst til en spændende lederstilling i autobranchen? Vil du med på vognen i at udvikle en afdeling med vækstambitioner?
Administrationsansvarlig til at præge udviklingen i en sund virksomhed – Horsens
Motiveres du af at gå forrest og være leder for et erfarent og dygtigt team? Er du skarp på økonomi, og har du det forkromede overblik? Tager du ansvar og træffer de nødvendige beslutninger?
Projektchef til store byggeprojekter – Ambitiøs virksomhed – Midtjylland
Motiveres du af stort ansvar? Brænder du for projektledelse – og vil du gerne have indflydelse på din egen hverdag?
Salgs- & Indretningskonsulent - Løsningssalg - Østjylland
Motiveres du af at præsentere det sidste nye inden for indretning af virksomheder og offentlige rum og får du et kick af efterfølgende at lukke ordren?
Sales Executive Sjælland/Fyn - Fashion - Garcia Jeans
Er du en knivskarp salgsprofil, som motiveres af at skabe stærke resultater? Har du et vindende drive, som kan bringe et fedt brand til nye højder? Brænder du for fashion, og er du klar til nye udfordringer?
Sales Executive Jylland - Fashion - Garcia Jeans
Er du en knivskarp salHar du et vindende drive, som kan bringe et fedt brand til nye højder? Brænder du for fashion, og er du klar til nye udfordringer? Så er denne opgave muligvis skræddersyet til dig!
Indkøber og trendspotter til livsstilsprodukter – Baxx Promotion A/S, Kolding
Er du en firstmover med stor indsigt i livsstilsprodukter, og som spotter fede tendenser? Er du en skarp forhandler, som er tæt på kunderne og udvikler sortimentet efter deres behov? Så er du måske vores nye trendsætter!
Brand Manager – Female Fashion – Østjylland
Brænder du for produktudvikling, og spotter du proaktivt de nyeste tendenser? Har du lyst til at stå i spidsen for videreudviklingen af et stærkt og moderigtigt brand på den internationale scene? Motiveres du af at skabe værdi for kunderne? – Så er her en
Account Manager til salg af fiber- og internetløsninger - erhverv
Er du den vedholdende Account Manager, som ikke giver op? Er du serviceminded, og har du en vindende og personlig udstråling? Går du målrettet efter at levere resultater og samtidig giver den gode kundeoplevelse
Ambitiøs Key Account Manager, der brænder for det komplekse salg i en international virksomhed med stort vækstpotentiale
Motiveres du af at skabe din egen succes? Sætter du barren højt, og går du hele vejen – selvom du møder store udfordringer?
CCO – Chief Commercial Officer – Bodylab Nutrition – Nordjylland
Drømmer du om at blive kommerciel frontfigur for Bodylab – den markedsledende producent af sportsprodukter og kosttilskud?
Konstruktionsingeniør til virksomhed med høj puls
Motiveres du af at være chef for eget skrivebord? Har du lyst til at blive en del af et ungdommeligt miljø med et særdeles stærkt fællesskab, og hvor man holder ”heavy” fredag på kontoret med rockmusik?
Godkendt revisor med ambitioner på arbejdet og tid til familien – Fyn
Brænder du for revisionshåndværket, og motiveres du af at tage selvstændigt ansvar for dine opgaver fra start til slut?
Statsautoriseret Revisor med partnerambition – Vejle/Horsens/Juelsminde
Brænder du for revisionshåndværket? Motiveres du af at sætte din egen dagsorden? Ser du værdien i at blive en betydelig spiller på et mindre hold?

Følg os på LinkedIn

Følg HumanTrust på LinkedIn, hvor vi deler vores ledige jobs, tips og tricks til både den jobsøgende og lederen, samt artikler med relevant indhold.

Tilmeld dig vores emnebank

Hold dig opdateret og få overblikket gennem vores emnebank


Tilmeld emnebank

HumanTrust Aarhus
Bredskifte Allé 5, stuen tv.
8210 Aarhus V

HumanTrust Horsens
Vejlevej 27, 1. sal
8700 Horsens

HumanTrust A/S | CVR: 35044922 | Kontakt

+45 70 20 00 68
HumanTrust A/S
Bredskifte Allé 5, stuen tv.
8210 Aarhus V