Tech & IT

Inden for it taler man et særligt sprog, og de kompetencer, der efterspørges, er som regel ret unikke.

Det kræver en høj grad af specialiseret viden at kunne beklæde en tung it-stilling. Derfor mestrer vores Headhunter sproget, forstår behovene og ser mulighederne i det spændende marked, der er i konstant udvikling.

 

HumanTrust fik mig i offensiven
Kan man selv definere sit fremtidige job? Ja, hvis du spørger Søren Brixen, der rykkede i offensiven efter karrieresparring med HumanTrust  Forestil dig dette. Du har været en fast bestanddel af det danske arbejdsmarked uafbrudt i 26 år – de seneste 16... Læs hele casen
Søren Brixen
Kandidat i proces hos HumanTrust

Snak med en af dem der kender branchen bedst

Du får den bedste rådgivning, når du snakker med dem, der er bedst på området. Kontakt os, så finder vi den medarbejder, du har brug for.
Michael Worsøe Larsen

Michael Worsøe Larsen

Headhunter, CEO & Co-owner HumanTrust:tech

HumanTrust:tech aps er en selvstændig enhed, der løser rekrutterings- og konsulentopgaver indenfor TECH. Vi løser alle rekrutteringsopgaver fra IT-specialisten og op til den øverste IT-leder. Værdier, vision og proces er identisk med HumanTrust A/S, men kompetencerne er nøje udvalgt.

Michael Worsøe Larsen står i spidsen for HumanTrust:tech, og det er ikke en tilfældighed. Michael har tidligere været en del af HumanTrust A/S, og han kan med dette nye selskab, nu fokusere på sine kernekompetencer inden for IT-rekruttering.

Har du brug for nye kompetencer indenfor enten frontend eller backend, udvikling samt digitalisering, så er HumanTrust:tech og Michael en kompetent samarbejdspartner.

Gennem sin erfaring som Headhunter i mange år ved Michael, hvad der skal til, når vi taler om rekruttering til TECH-branchen. Kompetencerne bruger han til at udfordre og ruste dig til den løbende industrielle og teknologiske udvikling. I sit rekrutteringsarbejde vender han hver en sten, og han er kendt for sit analytiske fodarbejde og sit blik for de tekniske detaljer - så fagligheden er på plads.

bubble