Kom-godt-videre 

Ønsker du at blive klogere på dig selv i jagten efter drømmejobbet?

Kom-godt-videre forløbet gør dig i stand til at snævre feltet ind og rette sigtekornet mod lige præcis de virksomheder og de stillinger, du kan se dig selv i, og som matcher dine specifikke jobønsker.

 

 

TIP 1: 20/5 listen

Dernæst skal du udfylde 20/5 listen, som er et af vores unikke værktøjer. 20/5 listen kan være en kæmpe hjælp i din jobsøgningsproces, og får din motivation frem i lyset, så du undgår at søge de forkerte stillinger.

Fortsæt til Tip 1

 

TIP 2: Arbejdshjulet

Arbejdshjulet hjælper dig med at stille skarpt på de arbejdsområder, du gerne vil beskæftige dig med, og hvor meget de enkelte arbejdsområder skal vægte i dit arbejdsliv.

Fortsæt til Tip 2

 

TIP 3: Det gode CV og ansøgningen

Vi foreslår, at du som det første grundigt gennemgår dit CV og din ansøgning. Så du bliver helt skarp på, hvad dit CV og din ansøgning skal indeholde.

Fortsæt til Tip 3

 

TIP 4: Passiv og aktiv jobsøgning

Er du passiv eller aktiv jobsøger, og hvordan bruger du dit netværk, til at komme fra passiv til aktiv jobsøgning.

Fortsæt til Tip 4

 

TIP 5: Forberedelser til samtalen

Forbereder du dig på en kommende jobsamtale, og er det overhovedet nødvendigt?

Fortsæt til Tip 5

Kom-godt-videre

Skal du i gang med at søge job, eller står du ved en skillevej, hvor dit nuværende job ikke harmonerer med dine karriereambitioner?

Selvstudiet garanterer dig ikke et job, men vi tør godt love, at du bliver udfordret og får en større selvindsigt i dit karriereliv, hvilket vil være afgørende i din næste jobsøgning.

Vores viden og kompetencer har vi samlet i 5 enkle, men ikke desto mindre inspirerende råd, som vi anbefaler dig at følge, hvis du ønsker en succesfuld jobsøgning og jobafklaring.

  • 20/5 listen
  • Arbejdshjulet
  • Det gode CV og ansøgningen
  • Passiv og aktiv jobsøgning
  • Forberedelser til samtalen
Se vores kom-godt-videre forløb her
...eller køb en kom-godt-videre-samtale
bubblemedia