Ledige stillinger

Find ledige stillinger hos HumanTrust her. Du kan også finde alle stillingsopslag på en lang række jobportaler på nettet.
Stilling Kategori Virksomhed
Byggeleder – Jørgen Lund Frederiksen A/S – Kolding
Vil du være chef for eget skrivebord i en dynamisk bygge- og anlægsvirksomhed? Er du en erfaren leder, der får tingene til at ske? Har du en stor faglig indsigt i byggeri og sætter du en ære i at levere kvalitet til tiden?
Key Account Manager – Tekstilbranchen – Midtjylland
Er du et solidt salgstalent med flair for produktudvikling og med erfaring indenfor Private Label eller Licens? Ser du dig selv i en selvstændig rolle, hvor du bidrager til yderligere vækst på de nordiske markeder og Tyskland som nyt fokusområde. Vil du b
Afdelingsleder til et velkørende dækcenter i Midtjylland
Vil du være en del af noget større i en organisation i vækst? Har du lyst til en spændende lederstilling i dækbranchen? Vil du med på vognen og udvikle en god forretning med vækstambitioner?
El-konstruktør / Tavledesigner – Midtjylland
Er design og konstruktion af styre- og fordelingstavler din spidskompetence? Trives du i en ukompliceret virksomhed, hvor der ikke er langt fra idé til handling?
Product Manager – ID® – Holstebro
Vil du sætte dit fingeraftryk i en moderne tekstilvirksomhed i stor vækst? Trives du med stort ansvar og kan du sætte nye standarder for virksomhedens produkter? Vil du være en del af en kultur, hvor man giver det, man ønsker at få igen – så er stillingen
Direktør – Fællesorganisationens Boligforening - Kalundborg
Er du en stærk kommunikator der forstår at sætte retningen og vise vejen? Har du interesse for det sociale arbejde, byggeri og økonomi? Trives du med stort ansvar? Så læs med her!
Sales Executive Menswear - Garcia Jeans
Er du en knivskarp salgsprofil, som motiveres af at skabe stærke resultater? Har du et vindende drive, som kan bringe et fedt brand til nye højder? Brænder du for fashion, og er du klar til nye udfordringer? Så er denne opgave muligvis skræddersyet til di
Kommunikationsmedarbejder - Studiemedarbejder - Aarhus
Brænder du for meningsfuld kommunikation, som skaber stærke menneskelige relationer? Er du en passioneret skribent med sans for visuelle detaljer? Har du lyst til at blive en del af et team, som lever af målrettet kommunikation med og til sine omgiver? Så
Servicechef - Jansson El - Vejle
Er du en stærk leder, som brænder for teknik? Motiveres du af hands-on ledelse, hvor du viser vejen for dine medarbejdere? Vil du være en del af et uformelt miljø, hvor der løftes i flok? Så har vi en spændende mulighed, hvor der er plads til både karrier
Økonomimedarbejder / Bogholder - Midtjylland
Erfaren økonomimedarbejder/bogholder til mindre handelsvirksomhed med internationale aktiviteter
CCO / Brand Director - Fashion - minimum A/S
Vil du sætte dit præg på en virksomhed i bevægelse? Motiveres du af stort ansvar i en branche hvor tingene går stærkt?
Projektchef til store byggeprojekter – Ambitiøs virksomhed – Midtjylland
Motiveres du af stort ansvar? Brænder du for projektledelse – og vil du gerne have indflydelse på din egen hverdag?
CCO – Chief Commercial Officer – Bodylab Nutrition – Nordjylland
Drømmer du om at blive kommerciel frontfigur for Bodylab – den markedsledende producent af sportsprodukter og kosttilskud?
Konstruktionsingeniør til virksomhed med høj puls
Motiveres du af at være chef for eget skrivebord? Har du lyst til at blive en del af et ungdommeligt miljø med et særdeles stærkt fællesskab, og hvor man holder ”heavy” fredag på kontoret med rockmusik?
Godkendt revisor med ambitioner på arbejdet og tid til familien – Fyn
Brænder du for revisionshåndværket, og motiveres du af at tage selvstændigt ansvar for dine opgaver fra start til slut?

Følg os på LinkedIn

Følg HumanTrust på LinkedIn, hvor vi deler vores ledige jobs, tips og tricks til både den jobsøgende og lederen, samt artikler med relevant indhold.

Tilmeld dig vores emnebank

Hold dig opdateret og få overblikket gennem vores emnebank


Tilmeld emnebank

HumanTrust Aarhus
Bredskifte Allé 5, stuen tv.
8210 Aarhus V

HumanTrust Horsens
Vejlevej 27, 1. sal
8700 Horsens

HumanTrust A/S | CVR: 35044922 | Kontakt

+45 70 20 00 68
HumanTrust A/S
Bredskifte Allé 5, stuen tv.
8210 Aarhus V