Kom-godt-videre (selvstudie)

Skal du i gang med at søge job? Står du ved en skillevej, hvor dit nuværende job ikke harmonerer med dine karriereambitioner? Ønsker du at blive klogere på dig selv i jobjagten efter drømmejobbet?

Hos HumanTrust har vi erfaret, at vores rekrutteringsproces og fremgangsmåden med vores kandidater stiller jobsøgeren skarpere i sin jobsøgning. Vores viden og kompetencer har vi samlet i 6 enkle (men ikke desto mindre inspirerende!) trin/råd, som vi anbefaler dig at følge, hvis du ønsker en succesfuld jobsøgning og jobafklaring.

Start her: Vores seks bedste råd og tips, der optimerer og forbedrer din jobsøgning.

Kom-videre (selvstudie) gør dig i stand til at snævre feltet ind og rette sigtekornet mod lige præcis de virksomheder og de stillinger, du kan se dig selv i, og som matcher dine specifikke jobønsker.

Undervejs i din jobsøgning kan du benytte dig af vores unikke værktøjer. Værktøjskassen stiller vi naturligvis til rådighed, så du kvit og frit kan benytte den. Vi tror på, at det er en af måderne til at hjælpe kandidater med at finde deres ubetingede drømmejob, hvilket er vores ambitiøse mission.

Selvstudiet garanterer dig ikke et job, men vi tør godt love, at du bliver udfordret og får en større selvindsigt i dit karriereliv, hvilket vil være afgørende i din næste jobsøgning.

De seks tips består af følgende:

HumanTrust Aarhus
Bredskifte Allé 5, stuen tv.
8210 Aarhus V

HumanTrust Horsens
Vejlevej 27, 1. sal
8700 Horsens

HumanTrust A/S | CVR: 35044922 | Kontakt

+45 70 20 00 68
HumanTrust A/S
Bredskifte Allé 5, stuen tv.
8210 Aarhus V