Vores mindset

Den ambitiøse vision om at finde:

Den rigtige person
- til den rigtige opgave
- i den rigtige virksomhed
- med den rigtige chef
- på det rigtige tidspunkt

kræver en særlig indsats.

Hos HumanTrust arbejder vi derfor passioneret med rekruttering – og samarbejder med passionerede virksomhedsejere. Vi tror nemlig på, at den bedste synergi opnås, når ”passion møder passion”.

Vores mission er at hjælpe begge parter til det perfekte match
Missionen for vores kunder: Vi hjælper virksomheder med at undgå at ansætte de forkerte.
Missionen for vores kandidater: Vi hjælper kandidater med at finde deres ubetingede drømmejob.

Visionen er klar
HumanTrusts vision er at skabe Danmarks bedste rekrutteringsvirksomhed. Det opnår vi kun ved nøje at overveje hver eneste beslutning, og kunsten er netop at træffe de rigtige beslutninger, hvilket vi altid anvender vores værdier til.

Vores værdier er tillid, gennemsigtighed og respekt
Tillid afspejles i alt, hvad vi gør. Tillid mellem mennesker er nøglen til at udføre en god rekruttering. Både kunde og kandidat skal have tillid til, at vi kan hjælpe dem – og vi har tillid til, at de gør det bedste, de kan, for at hjælpe os på vej. Så vi får det bedste udgangspunkt og et godt samarbejde, hvor vi har tiltro til hinanden.
Gennemsigtighed betyder, at vores proces og værktøjer er kendte for både kunde og kandidat fra starten – så udgangspunktet for enhver rekruttering i HumanTrust er Gennemsigtighed. Vi er ærlige og fortæller vores mening – og vi gør det med respekt.
Respekt for både kunde og kandidat. Alt hvad vi gør, gør vi med respekt for det enkelte menneske. Vi opfører os ordentligt og professionelt og har respekt for, at enhver rekruttering er en stor beslutning for begge parter.

At efterleve vores værdier og vision kræver unikke metoder:

20/5 listen: Motivation
Gennem dialog ansporer vi kandidaterne til at være selvreflekterende og grundigt overveje deres bevæggrunde for at søge jobbet. Det sker blandt andet gennem vores 20/5 liste, hvor kandidaten tager stilling til hvilke jobmæssige elementer, der virkelig betyder noget. I anvendelsen af 20/5 listen beskrives (gerne i punktform) de 20 elementer, der er vigtigst for, at du trives i dit arbejdsliv/på din arbejdsplads. Listen kan bestå af ansvarsområder, konkrete arbejdsopgaver, type virksomhed/branche, kollega/chef, virksomhedskultur, værdier, produkter m.m. Dernæst beskrives (gerne i punktform) de 5 elementer, der ikke skal være for meget af, og som dræner dig for energi i dit arbejdsliv/på din arbejdsplads. Mangler du yderligere inspiration, kan du downloade vores 20/5 liste skabelon ved at klikke her.

70/30: Vurdering med fokus på mennesket
Kompetencer, erfaring og resultater er naturligvis en nødvendig forudsætning, når vi afdækker kandidatens muligheder for en fremtid i jeres virksomhed. Når det er sagt, så mener vi, at det er afgørende at afdække det hele menneske. Derfor går vi dybt ind i kemien mellem kandidat og virksomhed samt motivationen for relationen. Sagt på en anden måde, det faglige fundament fylder ca. 30 %, og når det er på plads, så får mennesket bag de resterende ca. 70 % af vores opmærksomhed. Således er vi grundige på områder, hvor andre ikke er.

90/10: Dialog – 90 % nutid og fremtid og 10 % fortid
Vi arbejder med en fremadrettet dialog. Når du ansætter, skal du se på fremtiden, ikke på fortiden. Din virksomhed udvikler sig hele tiden, og stillingsopslagene vil derfor heller ikke være statiske. I vores forarbejde ser vi nærmere på kandidatens fortid, men vores dialog i rekrutteringsprocessen vil primært fokusere på nutiden og fremtiden.

K1, K2, K3: Den fulde tilstandsrapport
På samme måde som et hus, er en ansættelse en stor og langsigtet investering. Vi laver derfor en fuld tilstandsrapport, hvor der tages højde for alle parametre – hvad enten det er K1, K2 eller K3, der dominerer, når vi laver tilstandsrapporten på jeres virksomhed, opgaven, jobbet og kandidaterne. I vores optik er K3’erne ikke farlige, hvis der blot spilles med åbne kort. Det giver jer nemlig mulighed for at reagere på dem.

Vores-mindset

HumanTrust Aarhus
Bredskifte Allé 5, stuen tv.
8210 Aarhus V

HumanTrust Horsens
Vejlevej 27, 1. sal
8700 Horsens

HumanTrust A/S | CVR: 35044922 | Kontakt

+45 70 20 00 68
HumanTrust A/S
Bredskifte Allé 5, stuen tv.
8210 Aarhus V