Opgavetyper


Hvorfor ejerledede virksomheder?

”Baggrunden for vores specialisering i ejerledede virksomheder er, at der er stor forskel på den måde, som en virksomhed bliver drevet på af en ejerleder til sammenligning med andre former for ejerskabskonstellationer.
Vi befinder os bedst, og gør den største forskel, når vi kommer helt tæt på ejerlederen – får lov til at forstå ham og finder frem til de mekanismer, han tænder på. Vi ønsker at komme så tæt på den enkelte virksomheds DNA som muligt, og derfor skal vi ind til selve kernen og forstå ejerlederens mindset.

For at finde det rette match mellem virksomhed og kandidat er det ligeledes afgørende, at vi forstår, at der i ejerledede virksomheder er forskel på beslutningsprocesserne samt måden, man driver virksomhed på. Det er netop grundigheden i vores forarbejde, som danner grundlag for jeres fremtidige relation.

Hos HumanTrust udfører vi ikke alene rekruttering. Vi fungerer også som sparringspartner på andre forespørgsler omkring drift, ledelse samt tilgang til medarbejdere. Da vi ofte rådgiver i forbindelse med sammensætningen eller udformningen af en organisation, så giver det god mening at være helt tæt på beslutningstageren.”

- Peter Bang Fasting Bauer, Partner & Headhunter


Vi er specialister i:

Hos HumanTrust har vi valgt at stille linsen skarpt og specialisere os inden for de felter, som vi brænder for. Vi tror på, at den bedste kvalitet sikres gennem fokuseret rekruttering – frem for at brede paletten så langt ud som muligt.

Afsætning
En af vores spidskompetencer er afsætningsopgaver. Statistikken taler sit tydelige sprog – siden vi startede tilbage i 2013, har vi løst knap 50 % af vores opgaver inden for salg og kommunikation. Dertil kommer vores solide baggrund i og erfaring med afsætning, som vi i høj grad anvender i det daglige.

Vi beskæftiger os med både national og international afsætning og har løst en række vellykkede opgaver på CCO, CMO-niveau samt inden for salgsledelse.

Livsstil og fashion
Vi er eksperter i livsstilsbranchen – herunder mode/fashion og FMCG. Gennem mange års erfaring og netværk har vi opbygget vores stærke kompetencer og blandt andet fundet dygtige designere og produktudviklere til vores opdragsgivere.

Byg og bo
Vi har efterhånden løst en bred vifte af opgaver inden for byggebranchen og boligforeninger – herunder direktører, regionschefer, projektchefer, projektledere, entrepriseledere og byggeledere. Den brede vifte af opgaver har givet os solid erfaring samt et stærkt netværk i denne branche – og vi ser frem til de kommende udfordringer, som skal løses!

Auto og teknik
Med en baggrund indenfor auto- og teknikbranchen har vi fundet nøglepersoner som foreksempel ingeniører, afdelingsledere, eftermarkedschefer, direktører, projektledere og projektudviklere.

Nøglepersoner
Sidst men ikke mindst har vi ansat flere nøglepersoner til top- og mellemleder funktioner, hvilket spiller naturligt sammen med vores passion for ejerledede virksomheder og ønsket om at udfordre og dygtiggøre opdragsgiver såvel som relevante kandidater. Hos HumanTrust går vi netop i dybden med personligheden kombineret med de analytiske evner både strategisk og taktisk. Viften af løste opgaver spænder vidt og omfatter alt fra økonomichef – produktchef – logistikchef til administrerende direktør.

HumanTrust Aarhus
Bredskifte Allé 5, stuen tv.
8210 Aarhus V

HumanTrust Horsens
Vejlevej 27, 1. sal
8700 Horsens

HumanTrust A/S | CVR: 35044922 | Kontakt

+45 70 20 00 68
HumanTrust A/S
Bredskifte Allé 5, stuen tv.
8210 Aarhus V