Vores mindset

Den ambitiøse vision om at finde:

Den rigtige person
- til den rigtige opgave
- i den rigtige virksomhed
- med den rigtige chef
- på det rigtige tidspunkt

kræver en særlig indsats.

… Hos HumanTrust arbejder vi derfor passioneret med rekruttering – og samarbejder med passionerede virksomhedsejere. Vi tror nemlig på, at den bedste synergi opnås, når ”passion møder passion”.


Hos HumanTrust er vi…

Tillidsfulde – fordi vi gør det, vi siger, vi gør

Ærlige – fordi vi altid siger vores mening

Grundige – fordi vi aldrig går på kompromis med kvalitet


At efterleve disse værdier kræver unikke metoder:

20/5 listen: Motivation
Gennem dialog ansporer vi kandidaterne til at være selvreflekterende og grundigt overveje deres bevæggrunde. Det sker blandt andet gennem vores 20/5 liste, hvor kandidaten tager stilling til hvilke jobmæssige elementer, der virkelig betyder noget. I anvendendelen af 20/5 listen beskriver du (gerne i punktform) de 20 elementer, der er vigtigst for, at du trives i dit arbejdsliv/på din arbejdsplads. Listen kan bestå af ansvarsområder, konkrete arbejdsopgaver, type virksomhed/branche, kollega/chef, virksomhedskultur, værdier, produkter m.m. Dernæst beskriver du (gerne i punktform) de 5 elementer, der ikke skal være for meget af, og som dræner dig for energi i dit arbejdsliv/på din arbejdsplads. Mangler du yderligere inspiration, kan du downloade vores 20/5 liste skabelon. Klik her for at downloade 20/5 liste skabelonen!

70/30: Vurdering med fokus på mennesket
Kompetencer, erfaring og resultater er naturligvis en nødvendig forudsætning, når vi afdækker kandidatens muligheder for en fremtid i jeres virksomhed. Når det er sagt, så mener vi, at det er afgørende at afdække det hele menneske. Derfor går vi dybt ind i kemien mellem kandidat og virksomhed samt motivationen for relationen. Sagt på en anden måde, det faglige fundament fylder ca. 30 %, og når det er på plads, så får mennesket bag de resterende ca. 70 % af vores opmærksomhed. Således er vi grundige på områder, hvor andre ikke er.

90/10: Dialog – 90 % nutid og fremtid og 10 % fortid
Vi arbejder med en fremadrettet dialog. Når du ansætter, skal du se på fremtiden, ikke på fortiden. Din virksomhed udvikler sig hele tiden, og stillingsopslagene vil derfor heller ikke være statiske. I vores forarbejde vil vi naturligvis se nærmere på kandidatens fortid, men vores dialog i  rekrutteringsprocessen vil primært fokusere på nutiden og fremtiden.  

K1, K2, K3: Den fulde tilstandsrapport
På samme måde som et hus, er en ansættelse en stor og langsigtet investering. Vi laver derfor en fuld tilstandsrapport, hvor der tages højde for alle parametre – hvad enten det er K1, K2 eller K3 der dominerer, når vi laver tilstandsrapporten på jeres virksomhed, opgaven, jobbet og kandidaterne. K3’erne er ikke farlige, hvis man spiller med åbne kort. Det giver jer nemlig mulighed for at reagere på dem.

Vores-mindset

HumanTrust Aarhus
Bredskifte Allé 5, stuen tv.
8210 Aarhus V

HumanTrust Horsens
Vejlevej 27, 1. sal
8700 Horsens

HumanTrust A/S | CVR: 35044922 | Kontakt

+45 70 20 00 68
HumanTrust A/S
Bredskifte Allé 5, stuen tv.
8210 Aarhus V