Pressemeddelelse: Rekrutteringsfirmaet HumanTrust sætter øget fokus på tech-branchen med nyt datterselskab

Pr. 1. januar 2019 etablerer rekrutteringsvirksomheden HumanTrust et nyt datterselskab, der er specialiseret og dedikeret til tech-verdenen. At rekruttere it-stillinger kræver en særlig viden om branchen samt et stort og tillidsfuldt netværk blandt kandidater og kunder.

HumanTrust har døbt det nye selskab HumanTrust:tech, og selskabet får base hos hovedkontoret i Aarhus. HumanTrust har desuden et kontor i Horsens.

Det nye datterselskab dækker hele landet. Daglig leder for HumanTrust:tech bliver Michael Worsøe Larsen, som har stor erfaring fra it-branchen og med rekruttering. Siden 2006 har han primært arbejdet med netop it-rekruttering, og det er et fagligt felt, der kræver stor indsigt, siger han:

- Inden for it taler man et særligt sprog, og de kompetencer, der efterspørges, er som regel ret unikke. Det kræver en høj grad af specialiseret viden at kunne beklæde en tung it-stilling, og derfor skal du som Headhunter både mestre sproget, forstå behovene og se mulighederne i et snævert, men spændende marked, siger Michael Worsøe Larsen.
Han var selv med til at starte HumanTrust i 2013, men har i et par år opholdt sig på sidelinjen for at få ny inspiration ved at betragte branchen lidt udefra.

Ideen om at lave et specialiseret rekrutteringsfirma er ikke helt ny, og er også kendt primært fra udlandet. Michael Worsøe Larsen er ikke i tvivl om, at tidspunktet er det helt rigtige.

- For det første har HumanTrust gennem fem år vist, at de fundamentale ideer og værdier kan bære en sund forretning. For det andet er der nu opbygget både et godt navn og en stærk og varieret kundebase, og for det tredje er der generelt en øget efterspørgsel på de stærkeste tech-profiler, siger han.

HumanTrust:tech kommer til at dække hele paletten – både den mere traditionelle it-verden, hvor opgaverne typisk er centreret om udvikling, infrastruktur, ERP samt projektledelse, samt den mere teknisk specialiserede del, der peger hen imod IoT, digitalisering, robotteknologi og automatisering. Det kræver ikke bare erfaring med selve det at rekruttere, men også stor viden om branchen.

- Med HumanTrust:tech bygger vi videre på det stærke grundlag fra HumanTrust, men med fokus på én speciel branche, hvor kunder og kandidater får medspil på et højt fagligt niveau og med styr på kompetencerne igennem hele rekrutteringen – og vi kan da ikke afvise, at modellen med tiden kan bredes ud til andre brancher, hvor der er et højt krav om specialviden i hele rekrutteringsfasen, siger partner i HumanTrust, Christian Jonsbak Uttrup.

Yderligere oplysninger om HumanTrust:tech – kontakt:
Daglig leder Michael Worsøe Larsen – 29 26 10 13 eller de to partnere i HumanTrust:
Christian Jonsbak Uttrup – 28 12 72 08
Peter Bang Fasting Bauer – 23 47 67 43

Tilbage til oversigten

Hold dig opdateret!

På vores LinkedInside og i vores nyhedsbrev kan du holde dig opdateret på de seneste nye ledige stillinger, samt få inspiration til både rekruttering og jobsøgning.
bubble