Kongsby ApS bliver en del af HumanTrust A/S

Navnenyt: Jesper Rye Kongstad Larsen er fra november 2023 en del af teamet i HumanTrust A/S. Med sig har han en tung kundeportefølje fra sin egen virksomhed, Kongsby, hvor han de sidste fem år har hjulpet virksomheder over hele landet med at finde både ledere og specialister – blandt andet til forsvarsindustrien.

- I HumanTrust ønsker vi at give vores kunder den bedst mulige sparring og rådgivning på tværs af brancher og lokationer – og med ansættelsen af Jesper Rye Kongstad Larsen dækker vi nu også den danske forsvarsindustri, fortæller Steen Klindt Ejlertsen, CEO & Partner i HumanTrust og uddyber:

- Vi har glædet os helt vildt til at få en fagligt dygtig kollega ombord, som med sit store fokus på ærlighed, grundighed og kemi passer lige ind i HumanTrust.

Jesper Rye Kongstad Larsen er med sit dybdegående branchekendskab, sit store netværk og sin grundige tilgang lykkes med at opbygge en trofast kundeportefølje, som han fortsat vil servicere i HumanTrust-regi.

- Det føles helt rigtigt at træde ind i HumanTrust, som jeg deler værdier og mindset med, og netop derfor ved jeg, at jeg også fremover vil kunne tilbyde mine nuværende kunder en unik rekrutteringsoplevelse, understreger Jesper og fortsætter:

- Efter en håndfuld år som selvstændig i en to-personers-virksomhed ser jeg særligt frem til at blive en del af et stærkt team. Det bliver fantastisk at kunne både grine og sparre med engagerede og kompetente kolleger hen over skrivebordene – og med et professionelt back office i ryggen, som fremover tager sig af administration og kommunikation, ser jeg frem til at kunne dedikere en endnu større del af min tid til hands-on opgaveløsning og tæt kundekontakt.

 

Fakta:

Jesper Rye Kongstad Larsen kommer med en bred erhvervserfaring fra rekrutteringsbranchen – både på bureau og senest som selvstændig i rekrutteringsvirksomheden Kongsby, som løser opgaver inden for en lang række brancher, heriblandt forsvarsindustrien. Privat bor Jesper i Lund ved Horsens sammen med sin kæreste og deres to børn på henholdsvis 5 og snart 2 år. I sin fritid nyder Jesper at være sammen med familien og gå på jagt.


Kontakt:

Steen Klindt Ejlertsen, CEO & Partner, HumanTrust, +45 6145 6507
Jesper Rye Kongstad Larsen, Headhunter, HumanTrust, +45 3136 4744

Tilbage til oversigten