HumanTrusts Founder giver stafetten videre

10 år efter, at Christian Jonsbak Uttrup var med til at stifte HumanTrust, stopper han som aktionær og headhunter i virksomheden. Han fortsætter dog som bestyrelsesmedlem og tæt sparringspartner.

- Jeg er umådeligt stolt af alt det, vi har opnået i HumanTrust. Det har været en kæmpe fornøjelse at være en del af virksomhedens professionaliseringsrejse, men nu er tiden kommet til, at jeg overdrager mine aktier til dygtige medarbejdere.

Sådan fortæller Founder Christian Jonsbak Uttrup om generationsskiftet i ejerkredsen i HumanTrust – en beslutning, som for ham har været længe undervejs. Lige fra stiftelsen var planen nemlig, at han skulle træde ud af den daglige drift, når han fyldte 62 år.

- Der er sket meget, siden jeg stiftede virksomheden med Peter Bang Fasting Bauer for 10 år siden. Vi er gået fra en lille startup med tre passionerede headhuntere, der lavede alting selv, til en velkonsolideret virksomhed med et professionelt back office og en gennemsyrende virksomhedskultur. HumanTrust er i dag en anerkendt virksomhed i absolut topform, og det er stort at have været med til at bygge det op fra bunden, fastslår Christian Jonsbak Uttrup og understreger:

- Forude venter et nyt, spændende og anderledes kapitel – men det er ikke det sidste kapitel i fortællingen om HumanTrust og jeg. Selvom jeg ikke fremadrettet vil være en del af den daglige opgaveløsning, så kommer jeg nemlig fortsat til at være en strategisk sparringspartner i forretningen i kraft af min post i bestyrelsen, og jeg glæder mig til den fremtidige rejse.

Som led i generationsskiftet indtræder Søren Brixen pr. 1. januar 2023 i ejerkredsen og bliver samtidig en del af bestyrelsen. Søren Brixen har været ansat i HumanTrust siden 1. januar 2022. Ejerkredsen vil dermed fremadrettet bestå af Peter Bang Fasting Bauer, Steen Klindt Ejlertsen, Marlie Hede samt Søren Brixen, mens bestyrelsen består af ovenstående samt Christian Jonsbak Uttrup.

 

Yderligere oplysninger om generationsskiftet hos HumanTrust A/S - kontakt:

Christian Jonsbak Uttrup, Founder og bestyrelsesmedlem, HumanTrust, +45 2347 6743
Steen Klindt Ejlertsen, CEO, Partner og bestyrelsesmedlem, HumanTrust, +45 6145 6507

Tilbage til oversigten