Rekrutteringerne har været til UG

Søren Agerbæk - Administrerende direktør hos Gromas

Administrerende direktør hos Gromas, Søren Agerbæk, mener, at et eksternt professionelt rekrutteringsforløb er en god investering med henblik på at finde den rette medarbejder.

- Rekrutteringerne med HumanTrust har været til UG. Jeg har haft en rigtig god dialog med Rolf Østergaard, og jeg føler, at han har forstået vores situation, og hvad det inderst inde er, vi gerne vil. Det har han imødekommet i udstrakt grad.

Hvorfor valget faldt på netop HumanTrust skyldes en anbefaling fra direktørens netværk – et prik på skulderen, som Søren Agerbæk er særligt glad for.

- Det jeg faldt for, da jeg kiggede på HumanTrust, er jeres indgangsvinkel til at finde den person, som har de egenskaber, jeg jagter. Jeg kan godt lide jeres menneskesyn og den måde, som I vægter de forskellige ansøgeres egenskaber på. Det tiltaler mig og falder godt i tråd med mit eget værdisæt og min egen tilgang til mennesker, siger Søren Agerbæk og uddyber.

HumanTrusts tilgang, proces og rekrutteringernes resultater er selvfølgelig nogle af de ting, som har gjort, at jeg er fortsat med at bruge rekrutteringsvirksomheden.

Tidligere har Gromas selv rekrutteret sine medarbejdere. Resultaterne heraf har været blandede, så for at spare tid og opnå en større træfsikkerhed valgte den teknologiske underleverandør af komponenter og udstyr til maskinproducenter at alliere sig med et rekrutteringsfirma.

Det samarbejde har været succesfuld, og derfor er Søren Agerbæk, da også klar i mælet, når det kommer til at guide andre virksomheder, der overvejer at bruge et rekrutteringsbureau.

Jeg vil helt sikkert anbefale andre at bruge ekstern rekruttering og i så fald HumanTrust. Jeg har været tilfreds med rekrutteringsforløbene, og særligt jeres måde at vurdere kandidater på tiltaler mig.

- En ansættelse handler i høj grad om kemi, og HumanTrust lægger meget vægt på, at man har den rigtige person med den rigtige indstilling fremfor nøjagtigt det kendskab, som man jagter – for det er jo rigtig nok lærdom, som kan hældes på efterfølgende, hvis personen har viljen og det rette drive.

Tilbage til oversigten