Værktøjerne gjorde min jobsøgning målrettet og mig selv afklaret

Niels Thorup - Kandidat i proces hos HumanTrust

Som førstegangsjobsøger befandt direktør, Niels Thorup, sig på ukendt territorium, da han skulle lande sit nye job – HumanTrusts værktøjer hjalp ham med at navigere rette vej.

En uddybende telefonsamtale vedrørende en rekrutteringsopgave blev startskuddet på værdifuld karrieresparring for Niels Thorup.

Han kom dog ikke i spil til stillingen, han havde søgt. I stedet fik han, efter eget udsagn, en grundig og nuanceret tilbagemelding, som han konkret kunne bruge i sin jobsøgningsproces.

- Tilbagemeldingen og mit første indtryk var helt igennem positivt, og jeg pressede derfor på for at få karrieresparring af Christian. Her blev jeg præsenteret for HumanTrusts værktøjer, som virkelig er gode i forhold til at spore sig ind på, hvad det er, man søger i et job.

Værktøjerne kan virke banale og simple at udfylde, men hvis man virkelig vil have drømmejobbet, hvor der er overensstemmelse mellem ens kvalifikationer og værdier, er det ikke nødvendigvis lige til, forklarer Niels.

Det tog mig lang tid at udfylde 20/5 listen, men værdien og gevinsten ved at gøre det så grundigt, var ikke desto mindre så meget større.

Karrieresnakken og værktøjerne førte til, at Niels’ ansøgningsdokumenter blev mere fængende. Her stoppede det dog ikke med at bruge værktøjerne.

- Værktøjerne brugte jeg også i forbindelse med min jobsamtale hos min nuværende arbejdsplads, hvor jeg brugte dem til at forventningsafstemme. Den afklaring, som arbejdet med værktøjerne giver, var afgørende for, at jeg skarpt kunne forklare, hvilken værdi jeg skaber.

Niels er i dag direktør hos Back Up Vikar A/S, og han ser tilbage på et struktureret forløb og kompetent sparring hos HumanTrust.

Det er fedt at møde nogle, hvor der er konsensus mellem det, der står på hjemmesiden, og det jeg oplevede. Jeg har fået det absolut bedste indtryk af HumanTrust – simpelthen på grund af overensstemmelsen mellem det de siger, og det de gør.

Tilbage til oversigten