Værktøjerne er ideelle til at afdække kemi

Michael Engsig Hansen - Kandidat i proces hos HumanTrust

Michael Engsig Hansen er dybt fascineret af, hvor gode HumanTrust er til at analysere kemien mellem mennesker. Den evne er årsag til, at han i dag er så tæt på drømmejobbet, han kan komme.

- Havde det ikke været for HumanTrust, var jeg aldrig kommet i spil til jobbet som logistikdirektør. Headhunterne havde ikke kun fokus på mine boglige færdigheder, de havde i lige så høj grad blikket rettet mod mit potentiale og min personlighed, siger Michael Engsig Hansen.

Tilbage i 2017 gik han hele vejen gennem rekrutteringsprocessen til stillingen som logistikdirektør hos NDI Group A/S. Det var for ham et lærerigt og oplevelsesrigt forløb.

- Jeg får stadig kuldegysninger, når jeg tænker over, hvor spot on HumanTrust har ramt med denne ansættelse. Den er så tæt på perfekt. Fra dag ét er jeg vokset i stillingen, og jeg har i dag et langt større ansvarsområde, end der oprindeligt var tiltænkt. Jeg har en fantastisk chef, og ikke mindst tager jeg hver dag dybt egangeret på arbejde, siger logistikdirektør Michael Engsig Hansen.

Den lykkelige afslutning på forløbet kom dog først efter en større overhaling af Headhunter Peter Bang Fasting Bauer. Michael Engsig Hansen fortæller, at han ved den første samtale blev sendt hjem med lektier for.

- Jeg fik en verbal skideballe på størrelse med Storebæltsbroen. Peter kunne let se, at hverken mit CV eller min ansøgning var gennemarbejdet, så jeg blev bedt om tage hjem og udarbejde en 20/5 liste. Den og de andre værktøjer, jeg blev præsenteret for, gjorde mig bevidst om mine styrker og svage sider, og det resulterede i, at jeg blev langt mere afklaret omkring min motivation for at søge jobbet, siger den nuværende logistikdirektør og afslutter:

- Havde det været et hvilket som helst andet rekrutteringsbureau, havde jeg aldrig fået en chance nummer to. Så jeg vil helt klart anbefale andre at søge job hos HumanTrust, da de i lige så høj grad er på kandidatens side af bordet.

Tilbage til oversigten