Succesfulde rekrutteringer fører til flere

Michael Brinch Sørensen - Administrerende direktør hos Dansk Ventil Center A/S

Dansk Ventil Center A/S er faldet for setuppet hos HumanTrust, hvilket har skabt et tillidsfuldt rekrutteringssamarbejde.

- Vi havde brug for mange rekrutteringer, og dem lavede vi med HumanTrust, da rekrutteringerne havde en høj succesrate, siger Michael Brinch Sørensen.

Han er administrerende direktør hos Dansk Ventil Center A/S og fortæller, at han faldt for HumanTrusts evne til at læse sin virksomheds behov og forstå, hvad det var for en virksomhed, der skulle rekrutteres medarbejdere til. Derudover gjorde rekrutteringsvirksomhedens screening af kandidaterne også stort indtryk på ham.

- Jeg vil fremhæve HumanTrusts store fokus på, hvad det er, der motiverer en kommende medarbejder, og hvad der ikke gør. De ting bliver rigtig godt belyst, så begge parter er afstemt omkring det. Det er en indgangsvinkel, som jeg ikke har oplevet tidligere, og det er jo i særdeleshed 20/5 listen, der er med til at give den belysning, siger Michael Brinch Sørensen.

Den administrerende direktør sætter derudover stor pris på den gennemsigtige kommunikation, han har oplevet under de enkelte rekrutteringsopgaver.

Tilbage til oversigten