Med HumanTrust på opgaven havde jeg ro i maven

Kirsten Sønderskov Andersen - Administrerende direktør hos Hilding Anders

For administrerende direktør Kirsten Sønderskov Andersen var det vigtigt at have ro i maven, når hun skulle overlade rekrutteringen af hendes kommende medarbejder til et eksternt bureau. Og det havde hun som kunde i HumanTrust.

Da Hilding Anders’ danske afdeling søgte en økonomichef, hev Kirsten Sønderskov Andersen fat i HumanTrust, hvor hun oplevede en unik forståelse for virksomheden og virksomhedens behov.

- For mig er det vigtigt at en headhunter tager sig tid til at få indblik i vores virksomhedskultur – og hvilken profil, der passer ind hos os. Jeg vil kunne have ro i maven, når jeg sender en udefrakommende i marken for at finde os et match. Og det havde jeg 100% med Steen Ejlertsen på opgaven, siger Kirsten.

En indgående indsigt i virksomheden er en vigtig prioritet for os i HumanTrust. Det er nemlig altafgørende i forhold til at forstå, hvad en kommende medarbejder skal bidrage med – og hvilke personlige egenskaber, vedkommende skal besidde:

- Man kan sammenligne matchet mellem virksomhed og kandidat med et puslespil. For at finde den brik, der passer, skal man vide, hvordan puslespillet skal se ud, siger CEO, partner & headhunter Steen Ejlertsen og fortsætter:

På samme måde kan vi kun finde et match, der for alvor siger ”klik”, hvis vi kender virksomhedens kultur, behov, værdier og mål. Så kan vi nemlig sikre, at brikken passer hele vejen rundt – både på det faglige plan og hvad angår motivation, kemi og værdier.

En partner i midten    

Udover at være på virksomhedens side, bed Kirsten særligt mærke i, at HumanTrust gik langt for at sikre, at kandidaterne var klædt godt på til samtalerne:

- Jeg har aldrig tidligere oplevet, at der bliver gået så langt for at sikre en tryg og god dialog for begge parter. At man går forlods og hjælper kandidaterne med at forberede sig, er helt unikt, og det sikrer, at kandidaterne kan vise sig fra deres bedste side, siger Kirsten og fortsætter:

- Samtlige kandidater, jeg blev præsenteret for, var kvalificerede til at varetage opgaven som økonomichef, og fordi kandidaterne var forberedte og trygge, kunne vi fokusere på, hvem der passede bedst ind i netop vores virksomhed.

 

 

Tilbage til oversigten