HumanTrust forstår vores kultur og behov

Christian Storm - CEO hos Dansk Smykkekunst A/S

Succesfulde rekrutteringer bygger på tillidsfulde relationer.

- Den tryghed, jeg følte under rekrutteringsprocessen, var essentiel for vores virksomhed, der brugte ekstern rekruttering for første gang. Trygheden skyldes i høj grad den rigtig gode kontakt, som jeg løbende havde med Marlie Hede og Christian Jonsbak Uttrup. De delte hele tiden information om, hvor langt de var i processen og besvarede de spørgsmål, jeg havde undervejs, siger Christian Storm, der er CEO hos Dansk Smykkekunst.

Christian Storm er imponeret over, hvor godt HumanTrust bar sig af med at identificere og forstå smykkevirksomhedens behov.

Fra første møde har Marlie og Christian været utrolig gode til at sætte sig ind i, hvem vi er og den kultur, vi har i firmaet. Den evne har helt sikkert resulteret i, at jeg er blevet præsenteret for kandidater, der alle har matchet vores kultur og fremtidige ambitioner, siger Christian Storm.

Netop virksomhedens strategiske udvikling har rekrutteringerne med HumanTrust også givet mulighed for sparring om, hvilket har udfordret og udviklet Dansk Smykkekunst A/S.

- Jeg har fået en masse ny viden og sparring med fra samarbejdet med HumanTrust. Headhunternes erfaring fra deres tidligere erhverv gør, at vi har kunnet spørge dem til råds om forskellige strategiske tiltag på den rejse, som vi nu skal på, siger Christian Storm og uddyber.

- Vi har ansat to kandidater, som begge har været spot on, så jeg vil til enhver tid anbefale andre i mit netværk inden for modebranchen at bruge HumanTrust.

Tilbage til oversigten