Jeg oplevede, at der blev gået en ekstra mil

Birgitte Juel - Koncern regnskabschef hos HusCompagniet

Da Koncern Regnskabschef hos HusCompagniet, Birgitte Juel, var på udkig efter en ny regnskabschef til deres afdeling i Horsens, rakte hun ud efter HumanTrust. Og efter et professionelt og grundigt rekrutteringsforløb vil hun helt klart gøre det igen.

- Det er ikke min første rekrutteringsproces med et rekrutteringsbureau, men det er første gang, jeg oplever så høj en grad af professionalisme som hos HumanTrust, siger Birgitte Juel.

Hun hæfter sig særligt ved den oprigtige interesse og det store engagement, HumanTrust har i forhold til at lære virksomheden og medarbejdernes behov at kende:

- Det overraskede mig virkelig positivt, hvor meget tid og hvor mange kræfter, der blev lagt i at snakke med vores medarbejdere om, hvordan de oplever vores arbejdsplads – og hvilken regnskabschef, der ville passe ind hos netop os, siger Birgitte Juel og fastslår:

- Det vidner om, at HumanTrust ser rekrutteringen i et større perspektiv, og jeg oplever, at der bliver gået en ekstra mil for at finde den rette medarbejder.

At tale med medarbejderne i den virksomhed, vi skal finde en medarbejder til, er en vigtig prioritet for os i HumanTrust. Det er nemlig en afgørende faktor i forhold til at forstå, hvad en kommende kollega skal kunne bidrage med – og hvilke personlige egenskaber og kompetencer vedkommende skal besidde.

Vores headhunter Rolf Østergaard fastslår, at den tid, vi bruger på at lære virksomheden og medarbejderne at kende, er velinvesteret:

- Det er vigtigt for os at få medarbejdernes synspunkter og ønsker med i vores overvejelser, når vi rekrutterer. Det handler nemlig ikke bare om at finde en dygtig medarbejder, men om at finde den helt rigtige medarbejdere til den rigtige virksomhed og det rigtige team på det rigtige tidspunkt. Og her er de nuværende ansattes besyv guld værd, siger han og uddyber:

- Desuden oplever jeg, at det giver medarbejderne en følelse af at være inddraget i processen – og det giver både en følelse af ejerskab og en endnu større motivation for at tage godt imod deres kommende kollega.

Birgitte Juel kontaktede blandt andet HumanTrust på grund af det lokale kendskab til Horsens, hvor den nye regnskabschef skulle ansættes:

- Jeg vil helt klart bruge HumanTrust igen, ligesom jeg vil anbefale andre at gøre det samme, fastslår hun.

 

Tilbage til oversigten