Pressemeddelelse: Udvider ejerkredsen

Stifterne bag HumanTrust A/S tager sin egen medicin og fremtidssikrer rekrutteringsvirksomheden ved at udvide ejerkredsen.

Rekrutteringsvirksomheden, HumanTrust A/S, udvider sin ejerkreds. Marlie Hede og Steen Ejlertsen, som begge har været ansat som headhuntere i rekrutteringsfirmaet siden henholdsvis 2017 og 2018, indtræder. Deres indtræden i ejerkredsen skal ses i lyset af, at begge to har udvist stor interesse for at blive medejere og har adopteret virksomhedens kultur.

- Jeg har valgt at indtræde i ejerkredsen, fordi jeg kan identificere mig med virksomhedens nuancerede og menneskelige tilgang til rekruttering. Jeg ser frem til at være med til at videreudvikle virksomheden og sikre, at vi er klar til at imødekomme de behov, som vores kunder oplever fremadrettet – herunder krav til speed, nye ansættelsesformer og fremtidige jobfunktioner, siger Marlie Hede og suppleres af, Steen Ejlertsen.

- Jeg kan købe 100% ind på virksomhedens værditilbud, det ekstremt dedikerede team og den forskel, som jeg oplever, at HumanTrust gør for både kunder og kandidater. Muligheden for at blive Co-owner kunne jeg på ingen måde afslå, da det matcher mine ambitioner om at være med til at bygge videre på en virksomhed, der har en så stærk og anerkendt position i markedet.

Medarbejdernes motivation har givet incitament for ejerkredsens udvidelse

De to headhunteres fulde accept af virksomhedens kultur og deres bevæggrunde for at blive en del af rekrutteringsvirksomhedens ejerkreds har vægtet tungt i de to stifteres, Christian Jonsbak Uttrup og Peter Bang Fasting Bauer, beslutning om at udvide ejerkredsen.

- Vi er fortalere for, at virksomheder har medarbejdere med økonomisk interesse i virksomhedens drift og udvikling. Så at vi har to kompetente medarbejdere, der gennem længere tid har ønsket at blive medejere, har vi nu valgt at tilgodese. Vi praktiserer en ledelsesstil, hvor alle medarbejdere skal have følelsen af ejerskab. At vores medarbejdere reelt har mulighed for at blive medejere, er et væsentligt signal for os at sende, siger Headhunter, CEO & Founder Christian Jonsbak Uttrup.

Kunder og kandidater vil opleve et stærkere forretningssetup

Udvidelsen af ejerkredsen betyder, at Marlie Hede og Steen Ejlertsen nu er en del tættere på de strategiske beslutninger. Det vækker glæde hos de to stiftere, da de to nye Co-owners begge har tung ledelseserfaring fra større internationale virksomheder såsom BTX Group og LEGO.

- Det kommer klart vores kunder og kandidater til gode, at to så kommercielle profiler bliver en del af ejerkredsen. At de tilmed har adopteret vores DNA, der bygger på tillid, gennemsigtighed og respekt er yderligere et plus, siger Headhunter & Founder Peter Bang Fasting Bauer og uddyber.

- Christian og jeg ønsker at fremtidssikre vores virksomhed, og vi ved fra vores kunder, at det tager over 10 år at gennemføre et generationsskifte. Den medicin tager vi nu selv, og vi er sikre på, at Marlie og Steen er det rette match for HumanTrust på både den korte og helt lange bane.

Officielt er Marlie Hede og Steen Ejlertsen blevet Co-owners pr. 1. juli 2019. Medejeraftalen har dog tilbagevirkende kraft til 1. januar 2019.

Yderligere oplysninger om ejerudvidelsen hos HumanTrust A/S – kontakt:
Christian Jonsbak Uttrup, Headhunter, CEO & Founder – 23476743
Peter Bang Fasting Bauer, Headhunter & Founder – 28127208
Marlie Hede, Headhunter & Co-owner – 22862949
Steen Ejlertsen, Headhunter & Co-owner – 61456507

Tilbage til oversigten

Hold dig opdateret!

På vores LinkedInside og i vores nyhedsbrev kan du holde dig opdateret på de seneste nye ledige stillinger, samt få inspiration til både rekruttering og jobsøgning.
bubble